Mesut Özil'den Eşi Amine Gülşe'ye Doğum Hediyesi 80 Milyon Liralık Malikane!

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Mesut Özil doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye dudak uçuklatan bir doğum hediyesi verdi.
Mesut Özil'den Eşi Amine Gülşe'ye Doğum Hediyesi 80 Milyon Liralık Malikane!

Dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yer alan Mesut Özil doğum yapan eşi Amine Gülşe'ye dudak uçuklatan bir doğum hediyesi verdi. Arsenal forması giyen ünlü futbolcu eşine 80 milyon liralık malikane hediye etti. Detaylar haberimizde.. .

Türkiye güzellerinden Amine Gülşe ile Mesut Özil uzun süredir devam ettirdikleri ilişkilerini dillere destan bir düğün ile evlilik ile taçlandırmıştı.



Çift geride bıraktığımız günlerde ilk çocuklarını kucaklarına alırken baba olmanın mutluluğunu tadan Mesut Özil eşine doğum hediyesi olarak 80 milyon liralık malikane hediye etti.



DÜĞÜN HEDİYESİ OLARAKTA İSTANBUL'DA DAİRE SATIN ALMIŞTI



Hatırlanacağı üzere Mesut Özil hem sevgili olduğu hem de evlilik döneminde Amine Gülşe'ye almış olduğu hediyeler ile adından oldukça söz ettirmiş ve sık sık pahalı hediyelerle magazin gündemine konu olmuştu.



Mesut Özil düğün hediyesi olarak Amine Gülşe'ye İstanbul'da daire satın almış, evlilik teklif ederken de 200 bin liralık tektaş yüzük takmıştı.



DOĞUM HEDİYESİ OLARAK LONDRA'DA BULUNAN 80 MİLYON LİRALIK MALİKANESİNİ EŞİNİ HEDİYE ETTİ!



Posta Gazetesi tarafından yapılan habere göre Mesut Özil Eda adını verdikleri kızlarını kucağına aldıktan sonra eşi Amine Gülşe'ye Londra'da bulunan 80 milyon liralık malikanesinin tapusunu doğum hediyesi olarak verdi.



Toplam büyüklüğü 1200 metrekare olan malikanenin 8 yatak odası ve 2 salonu ile kendisine ait yüzme havuzu, sinema salonu, spa ve sauna gibi ultra lüks özellikleri bulunuyor.



Amine Gülşe eşi tarafından verilen hediyeyi büyük bir sevinçle karşılarken daha önce pahalı hediyelerin sorulması üzerine ise zaten herşey ikimizin açıklamasında bulunmuştu.



Emlak365.com