Meteoroloji İl İl Uyardı! Hafta Başından İtibaren Sağanak Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu bir açıklama ile bazı şehirler için sağanak yağış uyarısında bulundu.
Meteoroloji İl İl Uyardı! Hafta Başından İtibaren Sağanak Yağmur Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yapmış olduğu bir açıklama ile bazı şehirler için sağanak yağış uyarısında bulundu. Hafta başından itibaren etkisini göstermesi beklenen yağışlar için Karedeniz Bölgesi için yapılan uyarılar öne çıkıyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hafta için hava durumu tahmin raporunu yayımladı.



Kurumdan yapılan açıklamada bölge bölge değerlendirmeler yer alırken Karadeniz Bölgesi için özel parantez açıldı. Bir süredir yağışların etkili olduğu bölgede yeni haftada da yeni yağış uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji'nin uyarısı.



METEOROLOJİDEN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI



Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ülkenin Kuzey kesimleri ile Doğu kesimlerinde çok bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. İç kesimler ile Ege ve Akdeniz'de ise havaların mevsim normallerinde açık olması bekleniyor.



Marmara ve Kuzey Ege kıyıları ile Orta Karadeniz'in iç kesimleri için yapılan uyarılarda ise; Sivas ve Yozgat çevrelerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli rüzgarların esebileceği bildirildi.



Yağmur Uyarısı Yapılan İller



Hafta içinde yer yer etkili gök gürültülü sağanak yağmur beklenen şehirler ise Ordu, Kocaeli, Sakarya, Düzce ve Bursa çevreleri olarak açıklandı.



Emlak365.com