Michael Jackson'ın Çocuk Tacizi İddialarına Maruz Kalan Neverland Çiftliği Satış Fiyatı İle Şok Etti!

Dünyanın en ünlü pop ikonları arasında yer alan Michael Jackson'ın Neverland çiftliği satış fiyatı ile duyanları şoka uğrattı.
Michael Jackson'ın Çocuk Tacizi İddialarına Maruz Kalan Neverland Çiftliği Satış Fiyatı İle Şok Etti!

Dünyanın en ünlü pop ikonları arasında yer alan Michael Jackson'ın Neverland çiftliği satış fiyatı ile duyanları şoka uğrattı. Ünlü yıldızın çocuk tacizi haberlerine konu olan dev malikanesi satış fiyatının 5'te bir fiyatına satıldı.

Emlak365.com / Sağlık sorunları nedeni ile 25 Haziran 2009 tarihinde vefat eden Micheal Jackson bıraktığı serveti ile de uzun süre konuşulmuştu. Özellikle de ünlü ismin uzun süre çocuk tacizi iddialarına da konu olan milyon dolarlık çiftliği akıbeti ile merak konusu olmuştu.

100 MİLYON DOLARA SATIŞA ÇIKAN ÇİFTLİK EVİ SADECE 19.5 MİLYON DOLARA SATILDI!

Ünlü Peter Pan hikayesinden esinlenerek Micheal Jackson 1987 yılında satın aldığı çiftliğe Neverland ismini vermişti. Yaklaşık 100 hektarlık dev bir alana kurulu bulunan çiftlik ABD'nin California eyaletindeki Los Olivos'ta yer alıyor.

Çiftlik evinde özel lunapark ve hayvanat bahçesi gibi çocuklar için çok sayıda lüks özellik bulunuyor. İlk olarak ünlü ismin ölümünün ardından 2015 yılında satışa sunulan Neverland o tarihte 100 milyon dolarlık satış fiyatı ile dikkat çekmişti.

Ancak uzun süra alıcı çıkmayan çiftlik evinin fiyatında sürekli indirime gidilmişti. Son olarak dev çiftlik evi aynı zamanda Micheal Jackson'ın da arkadaşı olan 68 yaşındaki Ron Burkle tarafından 19 milyon 500 bin dolara satın alındı.