Mike Tyson Süper Lüks Malikanesini 1.5 Milyon Dolara Sattı!

Dünyanın en ünlü boksörlerinden biri olan efsane isim Mike Tyson süper lüks malikanesini 1 buçuk milyon dolar gibi rekor bir fiyatla sattı.
Mike Tyson Süper Lüks Malikanesini 1.5 Milyon Dolara Sattı!

Dünyanın en ünlü boksörlerinden biri olan efsane isim Mike Tyson süper lüks malikanesini 1 buçuk milyon dolar gibi rekor bir fiyatla sattı. Detaylar haberimizde...

Boks denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer alan yeryüzünün yaşayan efsanelerinden Mike Tyson süper lüks özelliklere sahip olan malikanesini rekor fiyatla elden çıkardı.



Daha Büyük Bir Malikane Satın Aldı, Eskisini Sattı!



Efsanevi isim Mike Tyyson rekor fiyatla satığı süper lüks malikanesinin yer aldığı Nevada İmperia’a son derece yakın bir yerden kendisine çok daha büyük bir ev satın aldı.



Toplam 533 metrekare büyüklüğe sahip olan dev malikanenin kendisine ait son derece büyük bir yüzme havuzu bulunurken aynı zamanda 5 yatak odası, 6 banyosu ve 2 adette özel garajı bulunuyordu.



Mike Tyson tarafından bu lüks malikanenin 1,5 milyon dolarlık fiyatla satıldığı açıklanırken malikaneyi satın alan isim ve Tyson tarafından yeni alınan malikanenin fiyatı da açıklanmadı.



Emlak365.com