Milli Savunma Bakanlığı Acı Haberi Duyurdu! Irak'ın Kuzeyinde 1 Asker Şehit Oldu!

Milli Savunma Bakanlığı tüm Türkiye'ye acı bir haber duyurdu. Irak'ın kuzeyinde yapılan operasyonda el yapımı bir patlayıcının infilak etmesi neticesinde bir asker şehit oldu. Şehit askerin baba ocağına ateş düştü.
Milli Savunma Bakanlığı Acı Haberi Duyurdu! Irak'ın Kuzeyinde 1 Asker Şehit Oldu!

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde terör örgütüne yönelik operasyonları hız kesmeden devam ediyor. Terör örgütününü mevzilerini yok etmek için büyük bir operasyon yürütülürken bugün Milli Savunma Bakanlığı acı bir haberi duyurdu.

Milli, Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonları sırasında görevde bulunan bir asker el yapımı bir patlayıcının infilak etmesi neticesinde şehit oldu.

ACI HABER AİLESİNE VERİLDİ

Şehit askerin kimliği Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker olarak açıklanırken ailesine acı haber de verildi. Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in ailesine haberi Gemlik İlçe Kaymakamı Hasan Göç, Gemlik belediye Başkanı Uğur Sertaslan ve askeri heyet verdi.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in acı haberini alan anne ve babası büyük bir üzüntü yaşarken şehit cenazesinin programı da belli oldu. Aslen Samsun'un Bafra ilçesinden olan Şeker aile evlatlarını memleketlerinde toprağa verme kararı aldılar.

CENAZE SAMSUN BAFRA'DA DEFNEDİLECEK

Şehidin baba evi Türk bayraklarıyla süslenirken cenazenin Samsun'un Bafra ilçesine görütüleceği ve orada kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

Öte yanda Şehit Piyade Uzman Çavuş Samet Şeker'in el yapımı patlayıcının infilak etmesi nedeniyle ağır yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı ama hastanede hayatını kaybettiği ifade edildi.

PKK'NIN BİR ÜST DÜZEY İSMİ DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Öte yandan bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terörle mücadele konusunda önemli bir bilgiyi kamuoyuna duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticisi be Mahmur genel sorumlusu olan Doktor Hüseyin kod adlı Selman Bozkır'ın Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından etkisiz hale getirildiğini kamuoyuna ilan ettii. Bununla beraber son dönemlerde PKK'nın üst düzey yöneticilerine yapılan operasyonlarda bir başarılı sonuç daha elde edilmiş oldu.