Mucize Kurtuluş: 6 Kattan Düşen Bebeğin Burnu Bile Kanamadı!

İstanbul Sultangazi'de yaşanan olayda 2 yaşında olan küçük çocuk ailesinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak evlerinin balkonunda bulunan sehpanın üzerine çıktı. Dengesini kaybeden çocuk bir anda 6. kattan yere düştü. Yaşanan olay büyük bir faciadan mucize bir kurtuluşa dönüştü, minik bebeğin burnu bile kanamadı.
Mucize Kurtuluş: 6 Kattan Düşen Bebeğin Burnu Bile Kanamadı!

İstanbul'da yaşanan mucize kurtuluş büyük sevinç yarattı. Olay İstanbul Sultangazi'de yaşandı. Annesinin balkonda bir anlığına yalnız bıraktığı 2 yaşındaki oğlu sehpanın üzerine tırmanarak aşağıya bakmak istediği anda dengesini kaybederek 6. kattan düştü.

İstanbul Sultangazi'de 6 katlı bir binanın teras katında oturan ailenin 2 yaşındaki çocuğu ailesinin bir anlık dalgınlığından faydalanarak çıktığı balkonda yer alan sehpanın üzerinden yere düştü. Tesadüf eseri binanın önünde bulunan aracın camından araç koltuğuna düşen çocuğun burnu bile kanamadı!

ARACIN KOLTUĞUNA DÜŞTÜ, BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU!

Büyük bir facianın eşiğinden dönülen olayda yaşananlar hem sevinç hem de şaşkınlık yarattı. Hemen hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki çocuğun dedesi dubleks katta annesinin yanında oyuncakları ile oynayan çocuğun çalan zili açmak üzere kapıya yönelen annesi tarafından bir anlığına balkonda yalnız bırakıldığını, küçük çocuğun bu esnada balkonda bulunan sehpanın üzerine tırmandığını ve 6. kattan yere düştüğünü söyledi.

6 kattan düşen çocuk binanın önüne park eden aracın içerisine, koltuğun üzerine düştü. Arabanın camını kırarak koltuğun üzerine düşen çocuğun çıkardığı ses üzerine yan tarafta bulunan inşaat şantiyesinde çalışan işçiler hemen arabanın yanına geldi. İşçiler arabanın içinde ağlayan çocuğu görünce büyük paniğe kapılarak hemen hastaneye kaldırırken bebek yoğun bakıma alındı.

Vücudunda kırık ve ciddi bir yaralanma bulunmayan küçük bebek tedbir amaçlı 1 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal servise çıkarıldı. Burnu bile kanamadan kazadan kurtulan küçük çocuğun durumu hakkında bilgi veren dedesi “6. kattan düşüp burnu bile kanamadan kurtuluyor. Allah’ın büyük bir hikmeti. Ramazan ayı hürmetine Allah bize bağışladı” derken çocuklu ailelere bir kez daha balkon ve pencereler için gerekli önlemlerin alınması uyarısı yapıldı.