Müge Anlı Canlı Yayında Gözyaşları İçerisinde Duyurdu! 42 Gündür Kayıp Olan Arzu Aygün'ün Katili Cinayeti İtiraf Etti!

Samsun'un Atakum ilçesinde 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün kahreden haberini Müge Anlı gözyaşları içerisinde duyurdu.
Müge Anlı Canlı Yayında Gözyaşları İçerisinde Duyurdu! 42 Gündür Kayıp Olan Arzu Aygün'ün Katili Cinayeti İtiraf Etti!

Samsun'un Atakum ilçesinde 42 gündür kayıp olan Arzu Aygün'ün kahreden haberini Müge Anlı gözyaşları içerisinde duyurdu. Arzu Aygün ile birlikte olduğu M.C. polislere cinayeti işlediğini itiraf ettiği bildirildi.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bir kadın cinayetinin daha gizeminin çözüldüğü bildirildi. Polislerin yoğun çalışmaları ile cinayet zanlısının cinayeti itiraf ettiği belirtildi.



42 GÜNDÜR ARANIYORDU!



Müge Anlı'nın bugün yayınlanan programında şok bir gelişme yaşandı. 42 gündür Samsun'un Atakum ilçesinde kayıp olan Arzu Aygün'ün akıbeti merak ediliyordu. Arzu Aygün'ün yakınları Müge Anlı'ya başvurarak bulunmasını istediler. Yapılan araştırmalarda bugün ekadar bir sonuç çıkmadı.



ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ!



Bugün yayınlanan programda ise Müge Anlı acı olayı gözyaşları içerisinde duyurdu. 42 gündür haber alınamayan Arzu Aygün'ün öldürüldüğü açıklandı. Arzu Aydın'ı öldürdüğünü ifadesinde itiraf eden M.C. bir süre önce Müge Anlı'nın programına katılmış ve “Arzu Aygün ile en son Samsun Atakum'da görüştük. Ondan sonra kendisini bir daha görmedim. Telefonunu ve bir de flash bellek vererek yanımdan ayrıldı. Daha da kendisinden haber alamadım. Ben de endişe duyuyorum ve bulunmasını istiyorum” demişti.



MÜGE ANLI GÖZYAŞLARI İÇERİSİNDE DUYURDU!



Müge Anlı bugünkü programının sırasında Arzu Aygün'ün kızı Nazlı Sema'nın sosyal medya hesabından paylaştığı mesajını gözyaşları içerisinde okudu. Nazlı Sema sosyal medya mesajında, “Yine bir kadın cinayeti ama bu sefer benim annem” yazmıştı. Bu mesajı okurken gözyaşlarını tutamayan Müge Anlı kadın cinayetlerine tepki gösteren bir de konuşma yaptı.



Emlak365.com