Müge Anlı Canlı Yayında Korkunç İddiayı Açıkladı! Hasan Kiraz'ı Döverek Öldürmüşler!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen ve yıllar sonra ortaya çıkarılan Hasan Kiraz olayının detayları belli olmaya başladı.
Müge Anlı Canlı Yayında Korkunç İddiayı Açıkladı! Hasan Kiraz'ı Döverek Öldürmüşler!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen ve yıllar sonra ortaya çıkarılan Hasan Kiraz olayının detayları belli olmaya başladı. Müge Anlı 4 yıl önce işlenen korkunç cinayetin detaylarını bugün canlı yayında açıkladı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konu olan Hasan Kiraz olayına dair çok önemli son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kayıp olarak aranan Hasan Kiraz'ın vahşi bir cinayete kurban gittiği açıklandı.



YILLAR SONRA ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI!



Türkiye Hasan Kiraz'ı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tanımıştı. 2014 yılında geçirdiği trafik kazası nedeniyle Hasan Kiraz'a sigorta şirketi tarafından 231 Bin TL tazminat ödenmesine karar verilmişti. Bu tazminatın Hasan Kiraz'ın banka hesabına yatması ile genç adam sırra kadem bastı. Bir daha kendisine ulaşılamayınca Kiraz ailesi Müge Anlı'nın programına başvurarak çocuklarının bulunmasını istediler. Yapılan araştırmalar sonucunda köşeye sıkışan ağabey Hüseyin Kiraz ise canlı yayında kardeşinin hesabındaki paranın bir kısmını kendi hesabına geçirdiğini itiraf etmişti.



HÜSEYİN KİRAZ SERBEST BIRAKILDI



Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da yapılan operasyonda sigorta şirketleri üzerinden menfaat elde eden bir çete yakalandı. Bu çetenin Hasan Kiraz olayı ile bağlantısı olabileceği iddiaları üzerine Hüseyin Kiraz canlı yayında gözaltına alınmıştır. Hüseyin Kiraz'ın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.



DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLMÜŞ!



Bu sırada Müge Anlı, Hasan Kiraz ile alakalı yeni bir iddiayı açıkladı. Canlı yayında bilgi veren Müge Anlı, sağ tarafı felç olan Hasan Kiraz'ın dövülerek öldürüldüğünün iddia edildiği ve polis ekiplerinin bu iddiayı araştırdıklarını paylaştı.



TAZMİNATI AİLEYE GERİ VERECEK



Öte yandan Hasan Kiraz'ın alması gereken tazminatı sigorta şirketi ile olan bağlantısını kullanarak ele geçiren Niyazi Demiröz ise tutuklanarak hapishaneye gönderildi. Demiröz'ün aldığı sigorta parasını aileye vereceği belirtildi.



Emlak365.com