Müge Anlı Son Dakika Canlı Yayında Açıkladı: İkranur Tirsi Cinayeti 8 Ay Sonra Aydınlatıldı!

7 yaşındaki minik İkranur Tirsi cinayetinde sır perdesi sonunda aralandı. Giresun'da bağlı olan İcilli Köyü Kıran Mahallesi'nde oturan minik İkranur tüm Türkiye'nin ciğerini yakmış, günlerce herkes minik kızın sağsalim bulunması için dua etmiş ancak 68 saat sonra küçük kızın cansız bedeni dere yatağında arama kurtarma ekipleri tarafından bulunmuştu.MİNİK İKRANUR TIRSİ'NİN KATİLİ KİM ÇIKTI?Minik İkranur'un evinden çıktıktan sonra kaybolmasının ardından babası kızının bulunması için Müge Anlı'nın
Müge Anlı Son Dakika Canlı Yayında Açıkladı: İkranur Tirsi Cinayeti 8 Ay Sonra Aydınlatıldı!

7 yaşındaki minik İkranur Tirsi cinayetinde sır perdesi sonunda aralandı. Giresun'da bağlı olan İcilli Köyü Kıran Mahallesi'nde oturan minik İkranur tüm Türkiye'nin ciğerini yakmış, günlerce herkes minik kızın sağsalim bulunması için dua etmiş ancak 68 saat sonra küçük kızın cansız bedeni dere yatağında arama kurtarma ekipleri tarafından bulunmuştu.

MİNİK İKRANUR TIRSİ'NİN KATİLİ KİM ÇIKTI?

Minik İkranur'un evinden çıktıktan sonra kaybolmasının ardından babası kızının bulunması için Müge Anlı'nın programına katılmış ve yardım istemişti. Küçük kızı bulmak için köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri tarafından büyük çaplı arama çalışmaları başlatılmıştı.

Yaklaşık 370 hektar büyüklüğe sahip olan alanda 150 kişilik uzman ekip tarafında yapılan arama çalışmalarında iz takip ve kadavra köpekleri, dron ve termal kameralar kullanılmıştı. Yapılan çalışmaların ardından ne yazık ki küçük kızın cansız bedeni evine yaklaşık 7 km uzaklıkta bulunan Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.

KATİL YİNE TANIDIK ÇIKTI!

Polisin yürüttüğü soruşturma kapsamında çok sayıda kişiden DNA örneği alınırken bugün gerçekleşen son dakika gelişmesi ile küçük kızın amcası ve halası cinayet şüphelisi olarak göz altına alındı. Küçük kızın akrabaları arasında yer alan 7 kişi göz altına alınmıştı. Bu kişilerden 5 tanesi serbest bırakılırken küçük amcası ve halası ise cinayet şüphesi ile göz altına alındı.

Müge Anlı canlı yayında yapmış olduğu açıklamasında "Geçtiğimiz günlerde Tirsi Ailesi’nden 7 kişi gözaltına alınmıştı. İkranur’u en son gören 14 yaşındaki amca S.T ve hala A.T, bu sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Amca S.T., cinayeti itiraf etti" dedi.

Yapılan ilk açıklamaya göre amcanın cinayeti polise itiraf ettiği iddia edilirken halanın da cinayete yardım ve yataklık yaptığı iddiası ile tutuklandığı belirtildi. Jandarma Genel Komutanlığı Suç Araştırma Timi, Denizli'den gelen Jandarma Suç Araştırma Timi ve Giresun İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen soruşturma sonrasında gelen haber suçlanan kişilerin aile üyesi çıkması nedeni ile üzüntü yarattı.

Emlak365.com