Müge Anlı Yine Büyük Bir Mucizeye İmza Attı! 37 Yıldır Kayıp Olan Emel Savaş'ı Arayan Annesinin Hasreti Son Buldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 37 yıldır kayıp olan Emel Savaş'ı buldu.
Müge Anlı Yine Büyük Bir Mucizeye İmza Attı! 37 Yıldır Kayıp Olan Emel Savaş'ı Arayan Annesinin Hasreti Son Buldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı 37 yıldır kayıp olan Emel Savaş'ı buldu. Müge Anlı'nın bugünkü programında büyük bir sevinç yaşandı. Emel Savaş bulundu mu?

Müge Anlı İle Tatlı Sert programın yine büyük bir mucizeye imza atma başarısını gösterdi. 37 yıldır kayıp olan Emel Savaş'ı bulan Müge Anlı, yıllardır kızını arayan Fatma Kalay'ı sevince boğdu.



37 YILDIR KIZINI ARIYORDU!



Bir süre önce Fatma Kalay isimi kadın Müge Anlı'ya başvurarak 37 yıl önce İstanbul Harem Otogarı'nda kaybettiği kızı Emel Savaş'ın bulunmasını istedi. Yıllar boyunca kızına ne olduğunu araştıran Fatma kalay en küçük bir ize dahi rastlayamamıştı. Ancak Müge Anlı'nın programında günceme gelen kayıp ile alakalı çok önemli gelişmeler yaşandı.



MÜGE ANLI 37 YILLIK KAYIP KIZI BULDU!



37 yıl önce kaybolan Emel Savaş'ın İstanbul Fatih'te bulunduğu ve o dönem bir aileye devlet tarafından verildiği uzun uğraşlar sonucunda öğrenildi. Emel Savaş'ı 37 yıl önce bulup devlet kurumlarına teslim eden kadının yardımı ile kayıp kıza ulaşıldı.



EMEL SAVAŞ'IN İNGİLTERE'DE OLDUĞU AÇIKLANDI!



Müge Anlı tarafından verilen bilgilere göre Emel Savaş 30 yaşına kadar yanlarında yaşadığı kadın ve adamı anne ve baba olarak bildi. Ancak 30 yaşındayken pasaport almak için vukuatlı nüfus kayıt örneği kendisinden istenince gerçek anne babasının farklı olduğunu öğrendi. Çok iyi bir eğitim alan Emel Savaş'ın şu anda İngiltere'de olduğu ve bankacılık yaptığı belirtildi.



KIZININ FOTOĞRAFINI 37 YIL SONRA İLK DEFA GÖRDÜ!



Kızından bir iz bulunca büyük bir sevince boğulan anne Fatma Kalay ise haberi duyar duymaz Müge Anlı'nın ayaklarını öpmek için ayaklarına kapandı. Buna izin vermeyen Müge Anlı ile Fatma Kalay dakikalarca sarılarak ağladılar. Büyük bir mutluluk yaşayan Fatma Kalay'a son bir sürpriz yapan Müge Anlı, kızı Emel Savaş'ın fotoğrafını verdi. Kızının fotoğrafını 37 yıl sonra ilk defa gören Fatma Kalay duygularını güçlükle ifade edebildi.



EMEL SAVAŞ'IN NEDEN GELMEDİĞİNİ MÜGE ANLI AÇIKLADI!



Müge Anlı, 37 yıldır kayıp olan Emel Savaş'ın bulunmasının ardından neden gelmediğini de açıkladı. Emel Savaş'ı büyüten, iyi bir eğitim almasını sağlayan ve gerçek anne ve babasının yokluğunu ona hissettirmeyen aileye dair çekinceleri nedeniyle programa gelmediği belirtildi. Emel Savaş'ın anne bildiği kadının ağır bir hastalık sürecinden geçtiği ve bu nedenle olumsuz etkilenebileceği için kendisinin mazur görülmesini istediği bildirildi.



Emlak365.com