Müge Anlı'da İtiraf Edilen Cinayette Şok Gelişme! Alime Toprak Cinayeti Tek Başına İşlemedi iddiası!

Mersin'in Anamur ilçesinde muz serasında öldürülmüş olarak bulunan Ali Toprak'ın cinayetine dair şok bir iddia ortaya atıldı.
Müge Anlı'da İtiraf Edilen Cinayette Şok Gelişme! Alime Toprak Cinayeti Tek Başına İşlemedi iddiası!

Mersin'in Anamur ilçesinde muz serasında öldürülmüş olarak bulunan Ali Toprak'ın cinayetine dair şok bir iddia ortaya atıldı. Müge Anlı İle Tatlı Sert programına katılan Ali Toprak'ın eşi Alime Toprak cinayeti işlediğini canlı yayında itiraf etmişti.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında Cuma günü canlı yayında Alime Toprak kocası Ali Toprak'ı öldürdüğünü itiraf etmişti. Bugün ise bu cinayet ile alakalı şok bir iddia ortaya atıldı.



TÜRKİYE HALA CİNAYETİ KONUŞUYOR!



Mersin'in Anamur ilçesinde muz serarasında cesedi bulunan Ali Toprak'ın neden ve kim tarafından öldürüldüğü büyük bir merak konusu olmuştu. Polisin yaptığı ilk araştırmada katilin izine rastlanılmazken Ali Toprak'ın kardeşi ATV'deyayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi. Bunun üzerine Müge Anlı ve ekibi haftalarca bu cinayeti araştırmaya başladılar.



CANLI YAYINDA İTİRAF ETTİ!



Program sırasında Ali Toprak'ın eşi Alime Toprak da yayına sık sık katıldı. Eşinin cansız bedenini bulduğunu söyleyen Alime Toprak olay esnasında bir başka serada olduğunu iddia etti. Ancak ortaya çıkartılan kamera kayıtlarında Alime Toprak'ın muz serasına girip çıkarken görüntülerine rastlanmadı. Bunun üzerine geçtiğimiz Cuma günü canlı yayında Alime Toprak eşi Ali Toprak'ı öldürdüğünü itiraf etti.



SAVCILIKTA DETAYLARI ANLATTI!



Alime Toprak savcılıkta verdiği ifadesinde, “Eşimle çok sık tartışıyorduk. Bana yıllarca şiddet uyguladı. Çocuklarım için bu şiddete boyun eğdim. Ancak son zamanlarda beni öldüreceğini söylüyordu. O gün de beni öldüreceğini ifade etti. Ben onu öldürmeseydim orada o beni öldürecekti. Çocuklarım için yapmak zorunda kaldım. Büyük oğlum babasının ölümüne hiç üzülmedi. Hatta yaşananlardan dolayı bana kurtulduk şeklinde söyledi.” dedi.



ALİME TOPRAK YALNIZ DEĞİLDİ İDDİASI!



Alime Toprak kocası Ali Toprak'ı kasten öldürdüğü için çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak bu cinayet davası ile alakalı olarak bugün bir şok gelişme yaşandı. Ali Toprak'ın yakınları Alime Toprak'ın cinayeti tek başına işlemediğini iddia ettiler. Yakınların iddiasına göre Alime Toprak cinayeti beraber işlediği şahsı korumak için suçlamaların tamamını kabul etti. Olayın ayrıntıları ise mahkemede görüşülerek ortaya çıkarılacak. Dosyada gizlilik kararı olduğu için detaylar kamuoyu ile paylaşılmıyor.



Emlak365.com