Muharrem İnce'den CHP Yönetimine İstifa Resti! Acizlik Ve İlkesizlikle Suçladı!

CHP'de 3 milletvekilinin istifasına “Saray operasyonu” diyerek eleştirenlere Muharrem İnce'den tepki geldi.
Muharrem İnce'den CHP Yönetimine İstifa Resti! Acizlik Ve İlkesizlikle Suçladı!

CHP'de 3 milletvekilinin istifasına “Saray operasyonu” diyerek eleştirenlere Muharrem İnce'den tepki geldi. Bu ifadeyi acizlik ve ilkesizlik olarak değerlendiren Muharrem İnce, milletvekillerinin istifalardan dönmeleri için ikna çalışması yapıldığını iddia etti.

CHP'de yaşanan istifa depreminin yankıları devam ediyor. Muharrem İnce'nin yeni kuracağı partiye katılmak için istifa ettikleri söylenen milletvekilleri hakkında Muharrem İnce tarafından açıklama yapıdı.



CHP'DE İPLER TAMAMEN KOPTU!



CHP yönetimi ile parti içi muhalefet arasındaki ipler tamamen koptu. Bir taraftan Muharrem İnce yeni bir parti kurmak için çalışmalarını sürdürürken diğer taraftan ise bu partiye katılmak için CHP'de istifalar gelmeye başladı.



SARAY OPERASYONU İDDİASI!



İzmir Milletvekili Mehmet Ali çelebi, Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Yalova Milletvekili Özcan Özel, Kemal Kılıçdaroğlu yönetimine kazan kaldırarak CHP'den istifa ettiklerini açıkladılar. Bu istifaların ardından CHP içindeki tartışmalar da alevlendi. Bu tartışmalarda ön çok öne çıkan fikir ise bu istifaların “Saray operasyonu” olduğu iddiası oldu.



MUHARREM İNCE AÇIKLAMA YAPTI!



Yaşanan bu gelişmeler üzerine sessiz kalmayı tercih eden Muharrem İnce ise sessizliğini bozdu. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Muharrem İnce, “Birileri mesajlarla ikna etmeye çalıştıkları milletvekillerinin istifaları için “Saray operasyonu” diyorlar. Kendi acizlik ve ilkesizliklerini Saraya bağlayan muhalefet ile kendi beceriksizliklerini dış güçlere bağlayan iktidar aynı yolun yolcusudur.” dedi.



Muharrem İnce'nin istifa eden üç milletvekilini savunması bu milletvekillerinin Muharrem İnce ile hareket ettiği şeklinde yorumlandı.



Emlak365.com