Murat Boz'un Fotoğrafına Aslı Enver'den Komik Yanıt

Sevilen çift Murat Boz ve Aslı Enver ilişkileri ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Herkes tarafından ilgi ile takip edilen ilişki çoğunluktan.
Murat Boz'un Fotoğrafına Aslı Enver'den Komik Yanıt

Sevilen çift Murat Boz ve Aslı Enver ilişkileri ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Herkes tarafından ilgi ile takip edilen ilişki çoğunluktan

Sevilen çift Murat Boz ve Aslı Enver ilişkileri ile dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. Herkes tarafından ilgi ile takip edilen ilişki çoğunluktan tam destek görüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya Murat Boz' un 20'li yaşlardaki fotoğrafı düştü. Herkes tarafından şaşkınlık ile karşılanan fotoğrafa Aslı Enver' den güldüren yorum geldi.

Murat Boz'un Fotoğrafına Aslı Enver'den Komik Yanıt

Aslı' Dan Fotoğrafa Yorum


Tarkan ile olan fotoğrafı sosyal medyaya düşen Murat Boz, 20' li yaşlarda ve çok genç olduğunu söyledi. Ama bununla alakalı Aslı' dan yorum alın diye ekledi. Aslı Enver ise konu olan fotoğrafla alakalı, '' Gerçekten de kelmiş ama ben Murat' ı kel olarakta seviyorum o, nasıl olursa olsun'' demesi herkesi güldürdü. İlgi gören fotoğrafa Aslı Enver' in böyle bir yorum yapması herkesi güldürmeyi başardı.

Murat Boz Hakkında


Murat Boz kimdir sorusunun cevabı oldukça geniştir. 7 Mart 1980 yılında Zonguldak' ta dünyaya geldi. İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini 1995 yılında kazanınca İstanbul' a geldi. Atatürk Kültür Merkezi gibi yerlerde vokal yapmaya başladı. Milliyet Gazetesinin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasının 1998 erkek solist dalında birimcilik kazanmayı başardı. Bilgi Üniversitesi Jazz bölümünü kazandı. Eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümünde devam ederek hayatına yön verdi. Uzun yıllar Tarkan' ın vokalistliğini yapma şansına erişti. Aşkı Bulamam Ben isimli eseri ile 2006 pop dünyasına etkili bir giriş yaptı.

Murat Boz'un Fotoğrafına Aslı Enver'den Komik Yanıt

Aslı Murat İlişkisi


Kardeşim Benim isimli filmde rol arkadaşı olan Aslı Enver ve Murat Boz, 2016 Ocak ayında sevgili olmaya başladılar. Zaman zaman ilişkileri polemiklerle sarsılsa da, birlikteliklerini devam ettirmeyi başardılar. Haklarında birçok ayrılık haberi çıksa da çift, halen ilişkilerine devam ediyor. Geniş bir kitle tarafından da oldukça destek gören ilişkinin ne zaman evlilik ile taçlandırılacağı merak edilen konular arasında. Birbirine çok yakıştırılan çiftin fotoğrafları, sosyal medyada binlerce beğeni alıyor. Başarılı oyuncu Aslı Enver ile Murat Boz, birbirlerini sevdiklerini her fotoğraf karesinde ispat edercesine paylaşarak, sevenlerini mutlu ediyorlar.