Nisan Ayı İŞKUR İnşaat İşçisi Alım İlanları Yayımlandı! Kadro ve Kontenjan Detayları

Nisan ayı itibariyle İŞKUR üzerinden inşaat işçisi alım ilanları arayan vatandaşlar için yeni duyurular yayımlandı.
Nisan Ayı İŞKUR İnşaat İşçisi Alım İlanları Yayımlandı! Kadro ve Kontenjan Detayları

Nisan ayı itibariyle İŞKUR üzerinden inşaat işçisi alım ilanları arayan vatandaşlar için yeni duyurular yayımlandı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde yer alan firmalar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadroları, kontenjan bilgilerini ve ilanlara başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında emlak sektörü adına çok sayıda kadro için duyuru bulunuyor.



Corona Virüs salgını sürecinde halen çalışmalarına devam eden inşaat firmaları tarafından yayımlanan bu personel alım ilanlarında yer alan açık kadroları ise emlak365.com olara sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.



İNŞAAT SEKTÖRÜ İŞ İLANLARI



İnşaat Sektörü adına Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında yer alan kadrolar son dönemlerde azalmış olsa da halen bazı kadrolar için ilanlar bulunuyor. Bu kadrolardan öne çıkanlar ise işçi pozisyonları.



En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği işçi kadroları için İŞKUR'da yer alan güncel açık kadrolar şunlar;



İnşaat İşçisi Türkiye İş Kurumu üzerinden Nisan ayı ortasında yayımlanan personel alımı güncel ilan sayısı: 53



İnşaat Beden İşçisi Türkiye İş Kurumu üzerinden Nisan ayı ortasında yayımlanan personel alımı güncel ilan sayısı: 14



BAŞVURU ŞARTLARI



İlanlara başvuru yapacak adayların firmaların belirlediği tüm genel ve özel koşullara haiz olmaları gerekiyor. Bu koşullar alım yapacak firmaya göre değişmekte olupa ana başlıkları ile şu şekilde;



Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, talep edilen öğrenim şartını sağlamak, çoğu firma en az okur yazar seviyesinden personel işçi alımı yapıyor.



BAŞVURULAR NEREYE YAPILACAK?



İŞKUR ilanlarına başvuru yapacak adaylar kurumun resmi internet sitesi üzerinden elektronik yada İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığıyla şahsen başvuru yapabilirler.



Emlak365.com