Nursel Ergin'e Kamer Odabaşı'dan Şeker Yedirme Davası!

Son günlerin en popüler medya konusu olan ikili Nursel Ergin ve Murat Akyer, gündemden inmiyor. Tartışmalara neden oluyor. Magazin dünyasındaki gündemin.
Nursel Ergin'e Kamer Odabaşı'dan Şeker Yedirme Davası!

Son günlerin en popüler medya konusu olan ikili Nursel Ergin ve Murat Akyer, gündemden inmiyor. Tartışmalara neden oluyor. Magazin dünyasındaki gündemin

Son günlerin en popüler medya konusu olan ikili Nursel Ergin ve Murat Akyer, gündemden inmiyor. Tartışmalara neden oluyor. Magazin dünyasındaki gündemin baş aktörü olmaya devam ediyor. Haftalarca gündemden inmeyen birliktelikleri evlilik ile son bulan Nursel Ergin ve Murat Akyer ikilisi evlenmişlerdi. Evlenmeleri de gündem olmuş magazin dünyasının hep en ön sayfalarında yerini almıştı. Çalkantılı evlilikleri önceki eşlerin iddiaları ile yine magazin dünyasında haberleri geçilmeye başladı.

Nursel Ergin ile geçtiğimiz sene Kasım ayı içerisinde dünya evine giren iş dünyasının rengi Murat Akyer, bir önceki eşi olan Kamer Odabaşı’nın çarpıcı iddiaları ile gündeme geldi. İddiada Murat Akyer’in önceki eşi, kendisinden olma ikiz çocuklarına yeni eş Nursel Ergin tarafından iyi bakıldığına değindi. İkiz çocuklarını abur cubur ile beslediği iddiasında bulundu. Sürekli ikiz çocuklarına şeker vermesinden yakındı. İkiz çocuklarının günün bütün zaman diliminde televizyon izlemelerine ses çıkarmamasından der yandı. Bunun ile alakalı da dava açtı.

Nursel Ergin'e Kamer Odabaşı'dan Şeker Yedirme Davası!

Şeker Yedirme Davası


Nursel Ergin ve İş Adamı Murat Akyer, bir önceki evliliğinden olan ikiz çocuklarına yönelik iddialar ile gündeme oturdu. İş adamının bir önceki ayrıldığı ve ikiz çocuklarının annesi olan Kamer Odabaşı, yeni eş olan Nursel Ergin tarafından ikiz çocuklarına sürekli şeker verildiği iddiası ile dava açtığı açıklandı.

İş Adamı Murat Akyer bir süre evvel Nursel Ergin ile yuva kurdu. Murat Ergin’in eski eşi ise kendisine dava açtı. Davanın nedeni olarak da ikiz çocuklarına yeni eş olan Nursel Ergin tarafından sürekli şeker verilmesi olarak gösterildi. İkiz çocuklarına yeni annenin iyi bakmadığı iddiası ile dava açan eski eş Kamer Odabaş, hem sürekli şeker ikram ediyor hem de tüm gün televizyon izlemelerine ses çıkarmıyor diyerek dava açtı.

Nursel Ergin'e Kamer Odabaşı'dan Şeker Yedirme Davası!

İstanbul Aile Mahkemesi Başvurusu


İstanbul Aile Mahkemesi başvuran Kamer Odabaş, bir müddet evvel boşandıkları eski eşi iş adamı Murat Akyer hakkında şikâyetlerde bulundu. Geçen Kasım ayı içerisinde evlendikleri Nursel Ergin’in ikiz çocuklarına iyi bir annelik yapmadığını iddia ettiği dilekçesini İstanbul Aile Mahkemesi nezdine sundu.