Ölümler Ve Ağır Hasta Sayıları Artıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Günlük Koronavirüs Tablosunu Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 19 Eylül 2020 Cumartesi gününe ait günlük koronavirüs tablosu açıklandı.
Ölümler Ve Ağır Hasta Sayıları Artıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Günlük Koronavirüs Tablosunu Açıkladı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından 19 Eylül 2020 Cumartesi gününe ait günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Test sayısında azalma görülürken buna bağlı olarak yeni vaka sayılarında da bir miktar düşüş gözlemlendi. Buna rağmen ağır hastaların ve ölümlerin sayısı bugün de arttı.

Türkiye'nin koronavirüs ile olan mücadelesi devam ederken tüm dünyada olduğu gibi ölümcül salgının etkisini yeniden göstermeye başlaması açıklanan günlük koronavirüs tablosuna yansımaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan günlük koronavirüs rakamları endişelendirmeye devam ediyor.



GÜNLÜK TEST SAYISI AZALDI



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından bugün açıklanan günlük koronavirüs rakamlarına göre ülke genelinden son 24 saat içerisinde 97.416 koronavirüs testi yapılırken bu testlerin 1.538'i yeni vaka olarak kayıtlara geçti. Bugüne kadar Türkiye'de 9.173.694 koronavirüs testi yapıldı bu ve testlerin 301.348'inde ölümcül virüs tespit edildi.



ÖLÜMLER ARTIYOR



Türkiye'de son 24 saat içerisinde 68 koronavirüs hastası vatandaş yaşama tutunamayarak hayatını kaybetti. Bu kayıplarla beraber ülke genelinde Covid-19 nedeniyle ölenlerin toplam sayısı 7.445'e yükseldi.



İYİLEŞEN HASTA SAYILARI YÜZ GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR



Türkiye'de iyileşen hasta sayıları tüm olumsuzluklara rağmen yüz güldürmeye devam ediyor. Son 24 saat içerisinde ülke genelinde 1.312 koronavirüs hastası tedavi olarak sağlıklarına kavuştular. Bugüne kadar Türkiye'de iyileşen hasta sayısı ise 266.117'ye yükseldi.



AĞIR HASTA SAYILARI ENDİŞELENDİRİYOR



Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesinde en kritik veri ise ağır hasta sayısı olmaya devam ediyor. Ağır hastalar gün geçtikçe artarken şu anda 1.432 vatandaş yoğun bakımlarda tedavi ediliyorlar.



Ölümler Ve Ağır Hasta Sayıları Artıyor! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Günlük Koronavirüs Tablosunu Açıkladı!



Emlak365.com