Ömrü Oyunculukla Geçen Nuri Alço Hala Kirada Oturduğunu Söyleyerek Bir Ev Satın Alamadığından Şikayet Etti!

Türk sinema tarihinde en ünlü kötü adam olarak geçen Nuri Alço oyunculuğu döneminde çok para kazanamadığını ve hala daha kirada oturduğunu söyledi.
Ömrü Oyunculukla Geçen Nuri Alço Hala Kirada Oturduğunu Söyleyerek Bir Ev Satın Alamadığından Şikayet Etti!

Türk sinema tarihinde en ünlü kötü adam olarak geçen Nuri Alço oyunculuğu döneminde çok para kazanamadığını ve hala daha kirada oturduğunu söyledi. Bir ev almak için yeteri kadar gelir elde edemediğini söyleyen Nuri Alço şimdi oyuncuların bir haftada ev parası kazandıklarını ifade etti.

Türk sinema tarihine adını başarılı bir şekilde yazdırmayı başaran Nuri Alço oyunculuk yaptığı dönemde çok fazla para kazanamadığından yakındı. Yeşilçam döneminde çok sayıda filmde rol alan Nuri Alço, Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy'a konuşarak bir ev dahi satın alamadığını açıkladı.



SİNEMADAN KAZANDIĞIM TEK KURUL PARA YOK



Konu hakkında açıklama yapan Nuri Alço, “Sinemadan şu anda kazandığımız tek kuruş yok. Bize zaten rol vermiyor yeni dönem yapımcıları. Bizde şimdikiler gibi imkanlar yoktu. Filmlerde giydiğimiz kıyafetleri bile kendimiz alırdık. Sponsor diye bir şey o zamanlar henüz yoktu. Bu da büyük bir masraf oluyordu bizim için. Zaten büyük paralar almıyorduk.” dedi.



BÜYÜK PARALAR KAZANMADIK



Bir birikim yapma şansı elde edemediğini söyleyen Nuri Alço, “Günü idare edecek paralar kazandık. Sadece ben değil tüm oyuncu arkadaşlarımız o dönem küçük paralar kazandılar. Halkımız zannediyor ki biz büyük paralar kazandık. Öyle bir şey yok.” ifadelerini kullandı.



ÖMRÜM OYUNCULUKLA GEÇTİ BİR EV SATIN ALAMADIM!



Şimdiki oyuncuların büyük imkanlara sahip olduklarını söyleyen Nuri Alço, “Şimdiki oyuncuların para diye bir sorunları yok. Filmler için tek masraf yapmıyorlar biz öyledeğildik. Üstelik bizden katlarca fazla para kazanıyorlar. Ben rahmetli annemden ve babamban kalanlarla yaşamaya çalışıyorum. Lüks yaşam zaten istemem. Ömrümün yarısında oyunculuk yaptım, filmlerin en aranılan isimlerinden biriydim ama bir ev satın alacak para kazanamadım. Şimdiki oyuncular haftada bir ev parası kazanıyorlar. Ben hala kirada yaşıyorum. Şükrolsun sağlığımız yerinde olsun yeter.” şeklinde konuştu.



Emlak365.com