Onlarca Firmaya Yüzlerce İnşaat İşçisi Alınıyor! Kasım Sonu İŞKUR Duyuruları

Türkiye geneli çok sayıda inşaat firması yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacaklarını duyurdular.
Onlarca Firmaya Yüzlerce İnşaat İşçisi Alınıyor! Kasım Sonu İŞKUR Duyuruları

Türkiye geneli çok sayıda inşaat firması yayımladıkları duyurular ile personel alımı yapacaklarını duyurdular. Bu firmalar tarafından yayımlanan duyurularda hem vasıflı hemde vasıfsız personel alımları olacak. En az okur yazar düzeyinden yapılacak personel alımlarında en fazla alım ilanı ise beden işçi kadrosu için yayımlandı.

Kasım ayı sonunda inşaat sektöründe iş arayan vatandaşlar için çok sayıda firmadan yeni duyurular geldi.



Ay sonu itibariyle ilanlarını güncelleyen firmalar aşağıda yer alan çok sayıda kadroda personel alımı yapacağını ilan etti. En az okur yazar düzeyinden işçi alımı yapacak olan firmalar bunun yanında öğrenim şartı olmadan meslek personelleri ve ilgili bölümlerden mezun adaylar arasında da teknik personel alımı yapacaklarını ilan ettiler.



İNŞAAT SEKTÖRÜ KASIM SONU İŞ İLANLARI



İnşaat sektörü için yayımlanan duyuruların başında beden işçisi kadrosu geliyor.



Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan duyurularda farklı şehirlerde yer alan firmalar inşaat işçisi beden işçisi kadrosu için 116 ilan yayımladılar. Bunun yanında sadece beden işçisi kadrosu için yayımlanan ilan sayısı ise 11 bin 987 seviyesinde. Bu duyuruların arasında da inşaat işlerinde çalıştırılmak üzere personel alımları yapılıyor.



İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlarda yer alan diğer işçi ve teknik personel kadroları ile bu kadrolara dair kontenjan detayları şu şekilde;



Beden İşçisi (İnşaat) 116, Diğer Metal Levha Ve Metal İnşaat İşçileri 10, İnşaat Ustası 2, İnşaat Bekçisi 2, İnşaat Boyacısı/Boyacı 2, İnşaat Demiri Bağlama Ustası 3, İnşaat Elemanları Kalıpçısı (Elle) 4, İnşaat İşçisi 35, İnşaat Mühendisi 55, İnşaat Teknolojisi Teknikeri 45, İnşaat Teknolojisi Teknisyeni 3, Mozaik İmal İşçisi (İnşaat) 25.



BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?



Söz konusu ilanlar için başvuruda bulunacak olan vatandaşlar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. İŞKUR ilan sayfasından kadrolara göre arama yapacak vatandaşlar, online başvuruda bulunabilecekler.



Emlak365.com