Ortalık puslu diyen İslam Memiş dolar ve altın tahmini için rakamı değiştirdi! Muazzam fırsat

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ve dolar kuru için 2024 yıl sonu tahmini yaparak yeni rakamı duyurdu.
Ortalık puslu diyen İslam Memiş dolar ve altın tahmini için rakamı değiştirdi! Muazzam fırsat

Ortalık puslu diyen İslam Memiş dolar ve altın tahmini için rakamı değiştirdi! Muazzam fırsat - Dünya ekonomik şokların birinden çıkıp diğerine girerken İran ve İsrail arasında yaşanan gerilim piyasaları bir kere daha sallamıştı.

Hamas siyasi büro liderinin İran'da İsrail tarafından gerçekleştirilen suikastte öldürülmesi, İran'ın kara bayrak çekerek intikam açıklamaları yapması piyasada büyük bir dalgalanma yaşanmasına neden olmuştu. Altın fiyatları rekora koşarken borsa ve kripto paralarda ise çöküş başlamıştı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu açıklamasında dolar kuru ve altın fiyatları için yeni rakam ve tahminlerini duyurdu.

İSLAM MEMİŞ SON DAKİKA YENİ DOLAR KURU VE ALTIN FİYATLARI TAHMİNİNİ DUYURDU!

Dünyada yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon dalgaları büyük bir hızla yayılmaya devam ederken Türkiye'de yaşanan krizden en çok etkilenen ülkelerin başında yer almıştı. Geride bıraktığımız hafta dolar kuru rekor üzerine rekor kırarken haftayı 33.4961 TL seviyesinden kapamıştı. Gram altının fiyatı ise 2 bin 618 TL seviyesini görmüştü.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yapmış olduğu açıklamasında dolar kuru için yapmış olduğu açıklamasında "Belirsiz ve gergin bir haftanın iki gün boyunca devam edeceğini düşünüyorum. Yukarıda direnç seviyeleri var ama resesyon endişeleri fiyatlanıyor. Dolar kuru 33.80 direncini takip etmeyi sürdürecek." diyerek dolar kuru için rekor beklentileri olsa da kurun en fazla 40 TL seviyesini görebileceğini ifade etti.

Altın fiyatları için uzman yorumu arayan kişilere yönelik olarak İslam Memiş "Gram altın serbest piyasalarda 2630 - 2640 lira. Ons altını takip etmelerini söyledik gram altın için. Dolar güçlü duruşunu koruduğu için ons altındaki gerilemeyi gram altında çok görmüyoruz. Ağustos ayında 2730 lira direnç seviyesini takip edeceğiz." diyerek ons altında yaşanan düşüşün iç piyasada gram altın fiyatlarına da yansıyacağını ifade etti.

Piyasaların şu anda diken üstünde olduğunu ifade eden İslam Memiş her an her şey olabilir diyerek herkesin tedbirli olmasını ve yatırım yaparken dikkatli davranmalarını istedi.

EDİTÖR NOTU: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş'in açıklamalarından derlenmiş olup emlak365.com tarafından haberleştirilmiştir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Genel Yayın Yönetmeni