Pazartesi Sendromunu Atlatma Yolları

Pazartesi günleri işe erkenden giden herkesin korkulu rüyasıdır pazartesi sendromları. Özellikle hafta sonu iki gün tatil yapan çalışanların Pazar.
Pazartesi Sendromunu Atlatma Yolları

Pazartesi günleri işe erkenden giden herkesin korkulu rüyasıdır pazartesi sendromları. Özellikle hafta sonu iki gün tatil yapan çalışanların Pazar

Pazartesi günleri işe erkenden giden herkesin korkulu rüyasıdır pazartesi sendromları. Özellikle hafta sonu iki gün tatil yapan çalışanların Pazartesi günü işe başlayacak olma düşüncesi bile onları rahatsız etmektedir. İşte bütün hafta sonunu çalışmadan geçirenlerin Pazartesi sendromlarını atlatmaları için bazı yöntemler vardır. Pazartesi günleri haftanın en zor günüdür. Ve tüm çalışanların korkulu rüyasıdır. İşte bu zor Pazartesi gününü geçirmenin bazı yolları vardır.

Pazartesi Sendromunu Atlatma Yolları

Pazartesi Sendromunu Atlatmanın Yolları


1- Müzik Dinleyin:


Pazartesi gününü sendromsuz geçirmek isteyenlerin başvurabileceği ilk yol kuşkusuz ki müziktir. Pazartesi sabahına enerjik bir müzikle uyanmak güne daha iyi başlamanızı sağlar. Gün içinde de kulaklıklarınızı takıp müzik dinlediğinizde pazartesinin sendromundan biraz olsun uzaklaşmış olursunuz.

2- Akşama Yapılacak Bir Şeyler Ayarlayın


Pazartesi günleri yoğun ve eğlenerek geçen hafta sonundan sonra birçok çalışanın kabusudur. Bütün planları hafta sonra saklamak yerine Pazartesi akşamları da program yaparsınız güne gününüz daha güzel geçecektir. Çünkü akşama yapacağımız etkinliği düşünerek daha mutlu ve daha sendromsuz bir Pazartesi geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirebilir, sevgilinizle yemek yiyebilir ya da daha az yorulabileceğiniz bir etkinlik olan sinemaya gidebilirsiniz. Ya da sizi tamamen hem hafta sonu yorgunluğundan kurtaracak hem de rahatlatacak bir masaj ayarlanabilirsiniz.

Pazartesi Sendromunu Atlatma Yolları

3- Enerji Verecek Bişeyler İçin


Pazartesi gününü sendromsuz geçirmek isteyenler için bir diğer öneri de enerji verecek bir içecek içmektir. Özellikle taze sıkılmış meyve suları Pazartesi’yi sendromsuz geçirmek isteyenlere bir alternatiftir.

4- Fotoğraflar Çekin


En sıkıcı anları eğlenceli hale getirmenin yolundan biri de fotoğraf çekmektir. Pazartesi sendromunu atlatmanın yollarından biri de fotoğraf çekmektir. Pazartesi sendromuna birebir gelen ve eğlenceli bir Pazartesi geçirmenizi sağlayacak olan fotoğraf çekme tutkusu sizin Pazartesi gününü tamamen sendromsuz geçirmenizi sağlar.

5- Ters Etki Yaratın


Pazartesi sendromu çalışmanın verdiği bir sıkıntıdır. Çalışmak istemeyenlerin yaşadığı haftasonu sonrası çalışma durumu Pazartesi sendromuna neden olur. Pazartesi günü sendromu için ters etki yaratmak da bu günü sendromsuz geçirmenin bir yoludur. Yani Pazartesi gününü çalışarak geçirmek de pazartesi sendromuna ters etki yaratmaya birebirdir.