PKK, FETÖ, ABD, BAE! İki Bakan Yardımcısından Sedat Peker Videosu Sonrası İlk Açıklama

Suç örgütü lideri Sedat Peker'in son videosunun ardından iki İçişleri Bakan Yardımcısından açıklama geldi. İçişleri Bakan Yardımcıları Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı videolar ve detayları hakkında konuştular.
PKK, FETÖ, ABD, BAE! İki Bakan Yardımcısından Sedat Peker Videosu Sonrası İlk Açıklama

Bir süredir hem siyasi arenada hemde basında yer alan Sedat Peker videolarına haftasonunda yeni bir tanesi eklendi.

Videolarında çeşitli iddialarda bulunan Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında da bazı iddialar öne sürmüştü. Bu iddialara ilişkin son açıklama açıklama İçişleri Bakan Yardımcıları Tayyip Sabri Erdil ve İsmail Çataklı'dan geldi.

ABD, FETÖ, DHKP-C, PKK, BAE

Suç örgütü lideri Peker hakkında isim vermeden açıklamalarda bulunan Bakan Yardımcıları bu açıklamalarını sosyal medya üzerinden yaptılar.

Konuya ilişkin ilk açıklama İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan geldi. Çataklı Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak , "PKK -DHKP-C -FETÖ -MAFYA -ABD, BAE ve içerideki uşakları... Gayrı milli kim varsa hepsi bir arada!" diyerek, "Resim net! Sizi görüyoruz! Hem şeytanı taşlar hem tavafı yaparız! İtler istedi diye atlar ölmez!" dedi.

Çataklı'nın Paylaşımı

İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil'de sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında konuya dair dikkat çeken açıklamada bulundu. Erdil yapmış olduğu iki paylaşımının ilk bölümünde "Millet iradesine karşı sufli ilişkiler ile kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, ahali âlim olmasa da ariftir... - Bu oyunları görmekte ve bilmektedir.. - Sufli ve grift ilişkiler ile devlet bekasını hedef alanlar bilmeliler ki," ifadelerine yer verdi.

Twitter'dan yapmış olduğu paylaşımlara devam eden Erdil açıklamalarına "İç ve dış kirli ittifaklar ifşa olmuş ve niyetleri ortaya çıkmıştır. - Hedefledikleri, şahıslar değil demokrasidir, milli iradedir.. - Millet her zaman bunları alt edecek kudret ve azme sahiptir.." sözleriyle devam etti.

İşte O Paylaşımlar

PKK, FETÖ, ABD, BAE! İki Bakan Yardımcısından Sedat Peker Videosu Sonrası İlk Açıklama