Polis Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz POMEM Hazırlık Kursu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından polis olmak isteyen gençler için Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Hazırlık Kursu düzenleneceği açıklandı.
Polis Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz POMEM Hazırlık Kursu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından polis olmak isteyen gençler için Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Hazırlık Kursu düzenleneceği açıklandı. Elektronik ortamda yapılacak olan başvuruların ardından gençler uzman eğitmenler nezaretinde ücretsiz olarak kursa katılabilecekler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni bir hizmetini daha duyurdu. Buna göre polis olmak isteyen gençler için ücretsiz olarak POMEM Hazırlık Kursu düzenlenecek. Sınava katılacak olan gençler uzman eğitmenlerle hazırlıklarını sürdürebilecekler.



POMEM HAZIRLIK KURSU AÇILIYOR!



Polis olmak isteyen gençlere Ankara'da ücretsiz bir imkan verilmeye başlanıyor. Buna göre polis olmak için POMEM sınavına hazırlanan gençler Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ücretsiz kurslara katılabilecekler. Bu kurslarda uzman eğitmenlerin öncülüğünde sınava hazırlanacak olan gençlerin diğer rakiplerine göre bir adım önde olmaları temin edilecek.



BAŞVURULAR BAŞLADI!



Tamamen ücretsiz olan POMEM Hazırlık Kursu için başvuru yapmak isteyen gençlerin bu işlemi elektronik ortamda yapabilecekleri bildirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinin üzerinden form dolduran gençler 25 Ocak 2021 tarihinden itibaren de Sincan Aile Yaşam Merkezi Kapalı Spor Salonu'nda başlayacak olan eğitimlere katılabilecekler.



Polis Olmak İsteyenlere Büyük Fırsat! Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ücretsiz POMEM Hazırlık Kursu!



UZMANLARDAN ÖZEL POMEM EĞİTİMİ!



Polis Meslek Eğitim Merkezi sınavlarında polis olabilmek için parkurun başarı ile geçilmesi gerekiyor. Bu kursta da bu aşama için özel olarak eğitim verilecek. Alanında uzman eğitmenlerin ücretsiz olarak verecekleri bu eğitim ile sınava hazırlananların polis olabilmeleri için rakiplerine göre avantaj elde edebileceği bildirildi.



Emlak365.com