Prens Harry ve Meghan Markle 100 Milyon Liraya Los Angeles'ta Süper Lüks Malikane Satın Aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden almış oldukları ayrılma kararı ile büyük sansasyon yaratan Prens Harry ve Meghan Markle Kanada'da yaşayacaklarını açıklamıştı.
Prens Harry ve Meghan Markle 100 Milyon Liraya Los Angeles'ta Süper Lüks Malikane Satın Aldı!

İngiliz kraliyet ailesinden almış oldukları ayrılma kararı ile büyük sansasyon yaratan Prens Harry ve Meghan Markle Kanada'da yaşayacaklarını açıklamıştı. Ancak daha sonra karar değiştiren çift Amerika'ya taşınma kararı almıştı. Çiftin son olarak Mel Gibson'a ait olan süper lüks bir evi rekor para ile satın aldıkları iddia edildi. Detaylar haberimizde...

İngiltere'de en çok konuşulanlar arasında yer almaya devam eden Prens Harry ve Meghan Markle almış oldukları kraliyet ailesinden ayrılma kararı ile yakından takip edilmeyi sürdürüyor.



LOS ANGELES'TA YENİ BİR HAYATA BAŞLAYACAKLAR!



İngiltere'den ayrılarak artık Kanada'da yaşayacaklarını duyuran Prens Harry ve Meghan Markle ardından karar değiştirerek Amerika'ya yerleşme kararı almışlardı.



Konu hakkında ABD Başkanı Donald Trump tarafından yapılan açıklamalar nedeni ile İngiltere'de yoğun tepki gören çiftin Los Angeles eyaletinde 1,2 milyon sterlin ödeyerek süper lüks bir villa satın aldıkları iddia edildi.



Prens Harry ve Meghan Markle 100 Milyon Liraya Los Angeles'ta Süper Lüks Malikane Satın Aldı!



Hürriyet Gazetesi tarafından yapılan habere göre ünlü çitf Hollywood'un yıldız ismi Mel Gibson'un evini rekor ödeme yaparak satın aldı.



Mel Gibson'a ait olan ve dünyanın en pahalı konutlarına ev sahipliği yapan Malibu'da yer alan süper lüks ev son derece geniş bir arazi üzerinde kapalı ve gözlerden uzak konumu ile ünlü isimlerin tercih ettiği villa için çiftin 12 milyon sterlin ödeme yaptıkları idida edildi.



Bugünün sterlin kuru ile hesaplandığında süper lüks eve çift 100 milyon liradan daha fazla bir para ödemiş oldu. Lüks ev Pasifik Okyanusu manzarası, sahip olduğu geniş arazisi, yüzme havuzu, spor salonu, sinema salonu gibi üst düzey özelliklere sahip bulunurken aynı zamanda lüks bir plaj kulübü üyeliğini de beraberinde getiriyor.



Emlak365.com