Rekor Tazminat Talebi Sonrası CHP'den Erdoğan'a: Sen Ya Para Saymayı Bilmiyorsun Ya Da Hiç Dayak Yemedin!

Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Cumhuriyet Gazetesi'ne vermiş olduğu röportaj nedeni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 milyon liralık tazminat davası açılması gündeme bomba gibi düşmüştü.
Rekor Tazminat Talebi Sonrası CHP'den Erdoğan'a: Sen Ya Para Saymayı Bilmiyorsun Ya Da Hiç Dayak Yemedin!

Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Cumhuriyet Gazetesi'ne vermiş olduğu röportaj nedeni ile Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 2 milyon liralık tazminat davası açılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Konu hakkında CHP Tarafından beklenen açıklama geldi. CHP Sözcüsü Faiz Öztrak çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Detaylar haberimizde...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yeni bir tazminat davası ile karşı karşıya geldi.



Daha öncede söylediği sözler nedeni ile tazminat ödemeye mahkum olan, hatta tazminat ödemek için evini sattığı iddia edilen Kemal Kılıçdaroğlu'na bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan 2 milyon liralık tazminat davası açtı.



CHP SÖZCÜSÜ FAİZ ÖZTRAK 2 MİLYON LİRALIK TAZMİNATI TALEBİNİ ELEŞTİRDİ!



Dün gündeme bomba gibi düşen tazminat davası sonrası CHP kanadından beklenen ilk resmi açıklama geldi.



CHP Sözcüsü Faik Öztrak yapmış olduğu açıklamasında "Hukuka göre manevi tazminatın miktarı bir tarafı için zenginleşmeyecek şekilde belirlenir. Bu dava en baştan reddedilmelidir. Eeğer bu dava kabul edilirse, mahkemenin 2 milyonla Saray’ın kibirli kişisinin zenginleşmeyeceğini kabul ettiği anlamına gelir. 2 milyonla Erdoğan ailesinin bu miktarla zenginleşmeyeceği ortaya çıkar. Anadolu’da söylenen bir deyiş vardır: Sen ya para saymayı bilmiyorsun ya da hiç dayak yemedin! Güneş balçıkla sıvanmaz, dava açmazsanız namertsiniz" diyerek çok konuşulacak bir çıkışa imza attı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açtığı tazminat davası ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırmayı amaçladığını iddia eden Öztrak Kılıçdaroğlu'nun "ailenin yurt dışındaki servetini Türkiye'ye getir" dediği için dava edildiğini iddia ederek söz konusu davanın reddedilmesi gerektiğini söyledi.



MAN Adası davası sürecinde olduğu gibi iktidar ile hükümet arasındaki ipler bir kere daha gerilirken tarafların yapmış olduğu açıklamaların tonu da giderek sertleşmeyi sürdürüyor.



Emlak365.com