Resmi Açıklama Geldi, Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu Mirasını Kime Bıraktı? Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD İddiaları Doğru Mu?

Bir döneme damga vuran Huysuz Virjin karakterini canlandıran Seyfi Dursunoğlu vefat haberi ile sevenlerini üzmüştü.
Resmi Açıklama Geldi, Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu Mirasını Kime Bıraktı? Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD İddiaları Doğru Mu?

Bir döneme damga vuran Huysuz Virjin karakterini canlandıran Seyfi Dursunoğlu vefat haberi ile sevenlerini üzmüştü. Vefatının ardından ünlü ismin mirası da büyük merak konusu olmuştu. Toplam değeri 15 milyon lira olan mirasın kime kaldığı resmen açıklandı! Ünlü isim vefat etmeden önce Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD için bağış yapacağını söylemişti.

Huysuz Virjin karakteri ile milyonlarca kişinin kalbine taht kuran Seyfi Dursunoğlu 3 günlük yoğun bakım sürecinin ardından kurtarılamayarak 17 Temmuz 2020 tarihinde hayata gözlerini yummuştu.



Canlandırdığı karakterin son derece dobra ve hazır cevap olması sayesinde kısa sürede büyük öne sahip olan ünlü isim yıllarca sahne çalışması yapmış, yaşlılık döneminde ise reklam ve show programları kapsamında kariyerine devam etmişti. Uzun yıllar çalışan ünlü isim hatırı sayılır bir servet bıraktı.



SEYFİ DURSUNOĞLU HUYSUZ VİRJİN SERVETİ KİME KALDI? ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ ÇYDD İDDİALARI DOĞRU MU?



Ölümünün ardından miras tartışması ile de gündeme gelen Seyfi Dursunoğlu vefat etmeden önce katıldığı pek çok programda mirasını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD'ye bağışlama kararı aldığını söylemişti.



Vefatının ardından akrabaları tarafından yapılan tüm açıklamalarda Huysuz Virjin tarafından verilen karara saygı duyacakları yönünde olmuştu. 87 yaşında hayata gözlerini yuman Dursunoğlu tarafından bırakılan miras resmi olarak açıklandı. Vasiyeti resmi olarak İstanbul Anadolu 21. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açıklanan ünlü isim mal varlığını farklı kurum ve kuruluşlara bıraktı.



Resmi Açıklama Geldi, Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu Mirasını Kime Bıraktı? Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ÇYDD İddiaları Doğru Mu?,



Ünlü ismin Üsküdar'da yer alan 3 katlı ve özel yüzme havuzlu lüks evi ile banka hesaplarında yer alan tüm nakit para birikimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfın'na bırakıldı. Seyfi Dursunoğlu yardımcısı Ümit Yazıcı'ya Land Rover marka cipini bırakırken yeğeni Güliz Buyrukbilen’e ise evinde yer alan şahsi eşyalarını miras bıraktı.



Söz konusu miras okunurken 2 mirasçının mahkemede olmaması nedeniyle ikinci celse oturum için duruşma 24 Aralık tarihine ertelenmiş oldu. Vasiyet okunurken vasiler tarafından itiraz edilmezse mal varlığı dağıtımı bu şekilde gerçekleşecek.



Emlak365.com