Robbie Williams Türk Eşi İçin 1 Milyon Dolara Valide Sultan Dairesi Yaptırdı

Dünyaca ünlü yabancı şarkıcı Robbie Williams Türk eşi Ayda Field için 1 milyon dolar harcayarak Valide Sultan Dairesi yapırdı.
Robbie Williams Türk Eşi İçin 1 Milyon Dolara Valide Sultan Dairesi Yaptırdı

Dünyaca ünlü yabancı şarkıcı Robbie Williams Türk eşi Ayda Field için 1 milyon dolar harcayarak Valide Sultan Dairesi yapırdı. Detaylar haberimizde...

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Robbie Williams üçüncü kez annelik duygusunu tadan Türk eşi Ayda Field için büyük bir sürprize imza attı.



Eşi için hiçbir masraftan kaçınmayan Williams sahip olduğu malikane içerisine eşine jest yapmak için Valide Sultan Dairesi yaptırdı.



2015 Yılında Ziyaret Etmişti



İngiliz şarkıcı Robbie Williams 2015 senesinde Türkiye ziyareti kapsamında Topkapı Sarayını da ziyaret etmiş ve Valide Sultan odasına hayran kalmıştı.



Eşinin 3. kez anne olması nedeni ile ona unutulmaz bir hediye vermek isteyen ünlü şarkıcı Beverly Hills'teki malikanesinin bir odasına hayran kaldığı Valide Sultan odasının aynısını yaptırdı. Ünlü şarkıcının bu oda için 1 milyon dolarlık harcama yaptı.



12 Kişilik Ekip Özel Çalışma Sonucunda Hazırladı



Williams tarafından tutulan 12 kişilik ekibin ay boyunca Topkapı Sarayı Valide Sultan Odası için incelemelerde bulunduğu ve daha sonra 1 milyon dolarlık bütçe ile projenin birebir aynısını gerçekleştirdiği açıklandı.



Field ise eşinin kendisine yapmış olduğu sürpriz karşısında çok sevindiğini söyleyerek "Valide Sultan Dairesi'ni görünce büyük bir mutluluk yaşadım" dedi.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"