S-400'ler Hakkında Son Dakika Gelişmesi! Ruslar Türkiye İle Yeni Anlaşma İmzalandığını Duyurdu!

Reuters'in Rus haber ajansı İnterfax'ı kaynak olarak belirtip tün dünyaya duyurduğu habere göre S-400 füze savunma sistemi ile alakalı olarak Türkiye ile Rusya arasında ikinci bir anlaşma imzalandı.
S-400'ler Hakkında Son Dakika Gelişmesi! Ruslar Türkiye İle Yeni Anlaşma İmzalandığını Duyurdu!

Reuters'in Rus haber ajansı İnterfax'ı kaynak olarak belirtip tün dünyaya duyurduğu habere göre S-400 füze savunma sistemi ile alakalı olarak Türkiye ile Rusya arasında ikinci bir anlaşma imzalandı. İddiaya göre iki ülke arasında S-400'lerin sevkiyatı ile alakalı mali modelin görüşmeleri sürüyor.

Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında gerçekleştirilen ve Amerika Birleşik Devletleri'nin sert tespikisine neden olan S-400 Füze Savunma Sistemi satın alınmasına dair önemli bir gelişme yaşandı. Rus kaynaklarının iddiasına göre Rusya ile Türkiye S-400'ler ile alakalı olarak yeni bir anlaşma imzaladı.



Reuters'in tüm dünyaya geçtiği haberde Rus haber ajansı Interfax kaynak olarak belirtilirken aynı haberde Rusya'ya bağlı olarak çalışan Rostec Başkanı Sergei Chemezov'un açıklamasına da yer verildi.



İKİNCİ ANLAŞMA İMZALANDI MALİ MODEL GÖRÜŞÜLÜYOR



Rusya'nın devlet silah ihracat şirketi olan Rosoboronnexport'un Başkanı Alaksandr Miheyev de anlaşma ile alakalı olarak bir açıklama yaparak Moskova ile Ankara'nın S-400 sevkiyatına yönelik ikinci anlaşmanın imzalandığını ve iki ülkenin anlaşmanın uygulaması hakkında mali model üzerine görüşmeleri sürdürdüğünü söyledi.



ABD TÜRKİYE'Yİ YAPTIRIMLA TEHDİT ETMİŞTİ!



Türkiye'nin S-400 Füze Savunma Sistemi'nin NATO üyesi olmayan Rusya'dan satın alması ABD tarafından büyük bir tepkiyle karşılanmış vebir süre önce de ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo yine bu konuda Türkiye'yi yaptırımla tehdit etmişti.



Emlak365.com