Safiye Soyman'ın Boğaz Manzaralı Lüks Evi Görenleri Hayran Bırakıyor

Türkiye'de ünlü isimlerin yaşadıkları evler insanların hep ilgisini çekmiştir. Bu nedenle ünlülerin evlerine dair büyük bir merak yaşanıyor. Evini hayranlarına gösteren isimlerin arasına ünlü şarkıcı Safiye Soyman da katıldı.
Safiye Soyman'ın Boğaz Manzaralı Lüks Evi Görenleri Hayran Bırakıyor

Türkiye'nin ünlü isimlerinin yaşadıkları evler üzerine yaşanan merak ilgi çekici haberleri de beraberinde getiriyor. Hayranlarından aldığı mesajların ardından Safiye Soyman Youtube platrformu üzerinden evinin kapısını izleyicilere açtı. Kısa bir süre önce evinin tüm dekorasyonunu baştan aşağı yenileyen Safiye Soyman adeta rüya gibi bir evde yaşadığını söyleyerek hayranlarına beğenileri için teşekkür etti.

RÜYA GİBİ EVDE YAŞIYOR

İstanbul'daki evinin dekorasyonunu uzun yıllardır değişitrmediğini söyleyen Safiye Soyman, “Uzun yıllar evdeki eşyaları değiştirmemiştim. Yoğun bir şekilde çalışıyordum ve evde çok vakit geçiremiyordum. Haliyle dikkatimi de çekmemişti. Pandemi döneminde evde daha çok vakit geçirince farkına vardım. Uzun yıllardır bu eşyaları kullanıyorum. Artık dekorasyon için doğru zaman dedim ve evin içini tepeden tırnağa yeniledik.” dedi.

EŞYALARI BODRUM'A YOLLADI

Safiye Soyman evi hakkında konuşmaya devam ederken, “Ben öyle savurgan birisi değilim. Hayat boyu tutumlu olmaya gayret ettim. Hatta bu evde değiştirdiğim eşyaları da Bodrum'daki yazlığıma gönderdim. Oraya yerleştirilecekler. Bu şekilde iki evi de yenilemiş olduk. Bence karlı bir alışveriş oldu.” ifadelerini kullandı.

Safiye Soyman'ın Boğaz Manzaralı Lüks Evi Görenleri Hayran Bırakıyor

Evinin dekorasyonu ile bizzat kendisinin ilgilendiğini söyleyen Safiye Soyman, “Profesyonel yardım da alabilirdim ama kendim yapmak istedim. Tamamen kendi zevkime göre yaptığım ve içime sinen bir değişiklik oldu. Gri tonlarda eşyalara ağırlık verdik. Ben esasında ev dayama döşeme işlerine çok meraklıyımdır. Bunun için kimseye bırakmadım ve kendim yaptım. İnsan evinde nasıl mutlu olacaksa o şekilde dekorasyon yapmalıdır.” şeklinde konuştu.

HER GÜN BOĞAZ MANZARASINDA KAHVE KEYFİ

Boğaz manzaralı bir evde oturduğunu söyleyen Safiye Soymaz, “Boğaz manzaralı evde oturmayı Allah bana nasip ettiği için şükürler olsun. Akşamları boğaza karşı bir kahve içmeden günü tamamlamış saymam kendimi. Bu imkana sahip olmak beni mutlu ediyor.” açıklamasını yaptı.