Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıkladığı Günlük Koronavirüs Rakamları Endişelendiriyor!

Türkiye'nin koronavirüs ile olan mücadelesinde son dönemlerde yaşanan gevşeme günlük salgın rakamlarına yansımaya devam ediyor.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıkladığı Günlük Koronavirüs Rakamları Endişelendiriyor!

Türkiye'nin koronavirüs ile olan mücadelesinde son dönemlerde yaşanan gevşeme günlük salgın rakamlarına yansımaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından günlük koronavirüs tablosu açıklandı. Duyurulan rakamlara göre ölümler artarken ağır hasta sayıları da yükseliyor.

Türkiye'de koronavirüs ile mücadelesinde yaşanan gevşeme rakamlara olumsuz olara yansımaya devam ediyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından günlük koronavirüs rakamları açıklandı. Bakan Koca tarafından yapılan bilgilendirmeye göre koronavirüs rakamlarında risk üst seviyede sürüyor.



YENİ VAKA SAYISI ARTIYOR



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yapılan açıklamaya göre Türkiye'de son 24 saat içerisinde 112.563 koronavirüs testi yapılırken bu testlerin 1.716'sı pozitif vaka olarak kayıtlara geçti. Bugüne kadar Türkiye'de 8.632.123 koronavirüs testi yapılırken bunlaran 292.878'inde koronavirüs tespit edildi.



ÖLÜMLER YÜKSELİYOR



Son 24 saat içerisinde Türkiye'de koronavirüs salgını nedeniyle 63 vatandaş hayatını kaybetti. Bugüne kadar koronavirüs kaynaklı ölümlerin sayısı bu rakamın eklenmesiyle 7.119'a yükseldi.Ölüm sayılarının artmaya devam etmesi endişe ile karşılandı.



İYİLEŞEN HASTA SAYILARI SEVİNDİRİYOR



Türkiye'de iyileşen hasta sayıları da belirli bir seviyede gelmeye devam ediyor. Son 24 saat içerisinde Türkiye'de 1.225 koronavirüs teşhisi koyulmuş hasta tedavi edilerek sağlıklarına kavuştular. Bugüne kadar Türkiye'de 260.058 koronavirüs hastası iyileşme gösterdi.



AĞIR HASTALAR ENDİŞELENDİRİYOR



Ağır hasta sayılarındaki artış ise bir başka endişe sebebi oldu. Türkiye'de 1.301 koronavirüs teşhisi koyulmuş vatandaş ağır hasta olarak şu anda yoğun bakımlarda tedavi ediliyorlar.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Açıkladığı Günlük Koronavirüs Rakamları Endişelendiriyor!



Emlak365.com