Sakarya'da Miras Cinneti! Mirası Paylaşamadığı Amcası, Yengesi ve Kuzenini Öldürdü

Aralarında miras anlaşmazlığı nedeni ile husumet oluştuğu iddia edilen amca çocukları arasında dün yine aynı nedenle tartışma yaşandı. Kahvehanede bulunan diğer kişilerin araya girmesi ile kavga büyümeden ayrılırken kavganın ardından kuzenler evlerine gitti. Sinirlerine hakim olamayan Y.Ş. kuzeni ve amcasının evini basarak kurşun yağdırırken kanlı baskında 3 kişi hayatını kaybetti.
Sakarya'da Miras Cinneti! Mirası Paylaşamadığı Amcası, Yengesi ve Kuzenini Öldürdü

Sakarya'da yaşanan miras kavgasında ne yazık ki kan aktı. Aralarında miras paylaşımı nedeni ile husumet oluştuğu iddia edilen amca çocukları arasında yaşanan tartışma bu sefer kanlı bir baskına dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan kuzenin silahlı baskınına uğrayan amcası, yengesi ve kuzeni silahtan çıkan kurşunlarla hayatını kaybetti.

SAKARYA ERENLER İLÇESİ KAMIŞLI MAHALLESİ SİLAH SESLERİ İLE SARSILDI!

İddialara göre acı olayın fitili dün ateşlendi. Aralarında miras paylaşımı nedeni ile anlaşmazlık bulunan ve bu sorunlar nedeni ile husumet oluşan iki amca çocuğu dün kahvehanede karşılaştı. Gece saatlerinde kahvehanede karşılaşan ikili arasında iddialara göre yine miras yüzünden tartışma yaşandı. Kahvehanede başlayan tartışma diğer kişilerin araya girmesi ile daha fazla büyümeden ayrıldı.

Taraflar kavganın sona ermesi ile evlerine gitti. Sinirlerine hakim olamayan Y.Ş. evinden aldığı silah ile kuzeni ve amcasının evine gitti. Evlerinin bahçesinde oturan amcası ve yengesine ateş eden Y.Ş. silah seslerini duyarak evden bahçeye anne ve babasının yanına koşan kuzenine de acımadı ve kurşun yağdırdı. Öz yeğeninin silahından çıkan kurşunlarla vurulan amca S.Ş. ile yenge N.Ş. ile kuzeni G.Ş. olay yerinde kanlar içerisinde kalırken yaşanan saldırı sonrasında komşuların ihbari ile olay yerine çok sayıda güvenlik ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Güvenlik görevlilerinin olay yerinde yaptıkları ilk incelemede kuzeni ile amca ve yengesini öldüren Y.Ş.'nin saldırının ardından arabasına binerek olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ise silahla vurulan yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan tüm tüm müdahalelere rağmen amca ile yenge olay yerinde hayatını kaybederken G.Ş. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kuzen G.Ş'nin de hastanede yapılan tüm müdahaleler rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği tespit edildi. Olaydan sonra aracı ile kaçan ve cinayetleri işlediği iddia edilen Y.Ş. ise polis tarafından saklandığı evde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Y.Ş.'nin kuzeni ile yaptığı kavgada aldığı darbelerle yaralandığı belirlenirken hayatını kaybeden G.Ş'nin evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.5 Mayıs günü de iki amca arasında silahlı kavga yaşandğı, bugünkü saldırıda hayatını kaybeden yenge N.Ş.'nin o tarihte silahla bacağından vurularak yaralandığı, cinayeti işleyen Y.Ş.'nin babasının bu nedenle ev hapsi cezası aldığı ortaya çıktı.