Şanlıurfa'da Akraba Aileler Arasında Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Kan Aktı

Arazi anlaşmazlığı kavgaları ne yazık ki günden güne artmaya devam ederken olayın son örneklerinden biri de Şanlıurfa'da yaşandı. Şanlıurfa Erler Mahallesinde yaşayan ve akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile başlayan kavga silahlı çatışmaya dönerken olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı!
Şanlıurfa'da Akraba Aileler Arasında Arazi Anlaşmazlığı Kavgasında Kan Aktı

Şanlıurfa'da akraba oldukları öğrenilen iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken kavgada silahlar çekildi.

Son dönemde ne yazık ki sayıları büyük bir hızla artmaya devam eden arazi anlaşmazlığı kavgaları özellikle de akrabalar ve komşular arasında büyük sorunlar yaşanmasına neden oluyor. Şanlıurfa'nın Erler Mahallesinde de benzer bir olay yaşanırken ne yazık ki arazi anlaşmazlığı kavgası nedeni ile bir kişi hayatını kaybetti.

ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI KAVGASINDA KURŞUNLAR HAVADA UÇUŞTU, 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI

TRT tarafından yapılan habere göre Şanlıurfa'da aralarında daha önce de arazi anlaşmazlığı nedeni ile yaşanan tartışmalar nedeni ile husumet oluşan iki akraba aile arasında dün bir kere daha aynı sorunlar nedeni ile tartışma yaşandı. Arazi anlaşmazlığı nedeni ile karşı karşıya gelen iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgaya diğer aile üyelerinin de katılması ile olaylar kısa sürede kontrolden çıkarken kalabalık içerisinde yer alan bazı kişelerin silahlarını çekmeleri üzerine ne yazık ki kan döküldü. Olay yerinde yaşanan silahlı çatışmada sıkılan kurşunların isabet ettiği 5 kişi yaralandı. Kavga ihbarı üzerine olay yerine çoık sayıda güvenlik ve sağlık görevlisi sevk edilirken güvenlik güçleri olayları zorlukla da olsa kontrol altına aldı.

Arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıktığı iddia edilen kavgada yaralanan 5 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında Akçakale ve Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırılırken yaralılardan Ö.F.K ve F.K. yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güvenlik güçleri hem mahallede hem de hastanede geniş önlemler alırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.