Satın Aldığı Lüks Villalar İçin Dekorasyon Alışverişi Yapan Bülent Ersoy'dan Çok Konuşulacak Asgari Ücret Yorumu Geldi!

Bodrum'da 20 milyon lira ödeyerek 2 süper lüks villa aldığı haberleri ile gündemden düşmeyen Bülent Ersoy satın aldığı villalar için dekorasyon alışverişinde görüntülendi.
Satın Aldığı Lüks Villalar İçin Dekorasyon Alışverişi Yapan Bülent Ersoy'dan Çok Konuşulacak Asgari Ücret Yorumu Geldi!

Bodrum'da 20 milyon lira ödeyerek 2 süper lüks villa aldığı haberleri ile gündemden düşmeyen Bülent Ersoy satın aldığı villalar için dekorasyon alışverişinde görüntülendi. Basın mensuplarının soruları üzerine yeni yıl ve villaları için alışveriş yaptığını söyleyen Bülent Ersoy basın mensupları tarafından yöneltilen asgari ücret yorumu ile gündeme bomba gibi düştü!

Koronavirüs dönemini yatırım fırsatına çeviren Bülent Ersoy Bodrum'dan 20 milyon lira ödeyerek 2 süper lüks villa satın almıştı. Diva basına yeni yıl ve villaları için alışveriş yaparken yakalandı.



BÜLENT ERSOY'DAN BOMBA ASGARİ ÜCRET YORUMU!



Alışveriş turunda basın mensuplarına yakalanan Bülent Ersoy hafta sonunda Bodrum'a gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. Bodrum'dan 2 tane süper lüks villa satın alan Bülent Ersoy "Hafta sonu Bodrum'a gidiyorum, iki ay orada kalacağım. Aldığım iki villanın içerisini yaptıracağım, gözümle görmem, yerinde teftiş etmem lazım. 'Bunu beğenmedim' deyip, tekrar kırdırıp, yaptırabilirim. Vıdıvıdıcıyımdır adamlar inşallah kaçmaz. İstanbul'da pek şey yapmıyorum, hava alayım, ayağımı toprağa basayım istiyorum, bütün çam ağaçları her yer" diyerek Bodrum'a gideceğini söyledi.



Basın mensuplarının son dönemde çok konuşulan asgari ücret zam oranı hakkındaki yorumlarını sorması üzerine ise Bülent Ersoy kürk provası için girmiş olduğu dükkanda sanatçıların da pandemi döneminde büyük zorluklar yaşadıklarını belirterek " Sadece sanatçılar için değil, insanlar için de zor. Asgari ücretlilere üzülüyorum. Bir dengesizlik oluyor tabii ki. Belirli bir kazancı olan insan asgari ücretle çalışan insanla bir olmayabilir ama bu kadar uçurum... Tabi bunu ancak çeken bilir." "asgari ücretle geçinmeye çalışan kişiler için çok üzülüyorum" yorumunda bulundu.



Söz konusu açıklama Bülent Ersoy'un 40 bin liraya beyaz kar tilkisi kürkü aldığı anda yapılması ise sosyal medyada büyük tepki oluşmasına neden oldu. Özellikle de kriz ile boğuşan insanlar yapılan açıklamalara büyük tepki gösterdi.



Emlak365.com