Seda Sayan'ın Özrüne Okan Kurt'tan Cevap Geldi

Demet Akalın ile mutlu bir evliliği olan eşi Okan Kurt önceki gün seda Sayan’ın programına konuk oldu.
Seda Sayan'ın Özrüne Okan Kurt'tan Cevap Geldi

Demet Akalın ile mutlu bir evliliği olan eşi Okan Kurt önceki gün seda Sayan’ın programına konuk oldu. Seda Sayan de Demet Akalını uzun süredir arka

Demet Akalın ile mutlu bir evliliği olan eşi Okan Kurt önceki gün seda Sayan’ın programına konuk oldu. Seda Sayan de Demet Akalını uzun süredir arkadaşlıkları sürüyordu. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt arkadaşları Seda Sayan’ın programına konuk olduklarında talihsiz bir olayla karşılaştılar.

Seda Sayan'ın Özrüne Okan Kurt'tan Cevap Geldi

Uzun Süredir Evliler


24 Nisan 2012 tarihinde Demet Akalın ve Okan Kurt Çırağan Sarayı’nda yaptıkları sınırlı sayıda davetli katıldı muhteşem bir dönüp dünyaevine girmişlerdi. Demet Akalın’ın nikah şahidi Seda Sayan’dı. Demet Akalın Okan Kurt ile üçüncü defa nikah masasına oturdu ve bu evlilikten Hira adında bir kızları dünyaya geldi. Çok iyi anlaştıkları görülen Okan Kurt ve Demet Akalın çifti önceki gün arkadaşları Seda Sayan’ın programına konuk olduklarında talihsiz bir olayla karşılaştılar.

Talihsizliğin Böylesi


Demet Akalın ve eşi Okan Kurt arkadaşları Seda Sayan’ın programına konuk olduklarında da Demet Akalının biyografisi yayınlandı sırada eski sevgili İbrahim Kutlay’dan da bahsedildi ve programda soğuk rüzgârlar esti. Bu durum üzerine çok samimi arkadaş olan Demet Akalın ve Seda Sayan arkadaşlığı bitme noktasına geldi. Programın ardından Demet Akalın Seda Sayan’ı sosyal medya hesaplarından sildi ve engelledi.

Seda Sayan’dan Açıklama Gecikmedi


durum üzerine Seda Sayan çok üzgün olduğunu belirten bir açıklamada bulundu:

“Büyük bir özür borcum var. Çok sevdiğim nikah şahidi oldum Okan Kurt’tan özür diliyorum. Ekibim adına özür diliyorum. Senden ve eşinden özür diliyorum. Ben senin ablanım. Sen de beni kırmadın programıma geldin böyle bir şeyden haberimin olması mümkün değil...Sabaha kadar ağladım. İster kabul edin, ister etmeyin... Ben sizden ekibim ve kendim adına özür diliyorum. Okan hayatımda kaybetmeyi isteyeceğim son delikanlı. Umarım özürümü kabul ederler. Kimseyle küs kalmak istemiyorum.”

Seda Sayan'ın Özrüne Okan Kurt'tan Cevap Geldi

Okan Kurt’tan Karşı Açıklama


Seda Sayan’ın özür dolu açıklamasından sonra gözler Okan Kurt ve Demet Akalın çiftine çevrildi. Bunun üzerine Okan Kurt da eşi Demet Akalın’ın İnstagram hesabı üzerinden Seda Sayan’a bir açıklamada bulundu.

“Değerli dostlarım, Seda ablamın programına ailecek katılarak, ailemiz gibi gördüğümüz ablamızın programında ona yeni yayın döneminde birazda olsun destegimizi hissettirmek için yanında olmak istedik. Kesinlikle seda ablamın izni ve bilgisi olmadığını düşündüm gereksiz bir olay oldu. Bu olayın ayrıca büyütülecek ve konuşulmaya değecek bir konu olmadığını düşünüyorum. Teknik ekibin ve montajda çalışan kardeşlerimizin amatörlük içeren hataları için, yüreği güzel olan ablam gereğinden fazla onlar adına Özürümü dileyerek, yine ne kadar büyük kalbi olduğunu herkese göstermiştir. Ben her zaman seda annemin damadı olarak oda benim uğurum nikah şahidim olmaya devam edecektir.

Sevgi ve saygılarımla.

Okan Kurt.”

Tekrar Takip


Demet Akalın ise Karşılıklı açıklamaların ardından sosyalmediği hesaplarından engelledi Seda Sayan’ı tekrar takip etmeye başladı.