Sedat Peker'in Kaldığı Ve Videoları Çektiği Otel Tespit Edildi!

Çektiği videolarla Türkiye'de gündem olan Sedat Peker'in nerede olduğu büyük bir merak konusu olmuştu. Dubai'de olduğu iddia edilen Sedat Peker'in videolarını çektiği ve kaldığı otel sosyal medyada ifşa edildi.
Sedat Peker'in Kaldığı Ve Videoları Çektiği Otel Tespit Edildi!

Bir süredir Sedat Peker'in internet üzerinden yayınladığı ve çok çarpıcı iddiaları paylaştığı videoları Türkiye'de gündem oluyor. Sedat Peker'i nerede olduğu ve bu videoları nereden çektiği ise büyük bir merak konusu olmuştu. Özellikle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hakkında ortaya attığı iddialar ile ses getiren Sedat Peker'in neden yakalanmadığına dair sorular soruluyordu. Sosyal medya kullanıcıları Sedat Peker'in videolarından yola çıkarak Dubai'de kaldığı oteli ifşa ettiler.

SEDAT PEKER'İN VİDEOLARINI ÇEKTİĞİ YER OLAN OTEL İFŞA EDİLDİ

Sedat Peker'in Dubai'de Roda Beach Resort isimli bir otelde kaldığı belirtildi. Sosyal medya kullanıcıları görüntülerden yola çıkarak bu oteli tespit ederken bu otele dair bilgiler de kamuoyuna bildirildi. Roda Beach Resort'un villa tipi evleri olan bir otel olduğu belirtildi.

BAMBU AĞAÇ DEKORSYONU ELE VERDİ

Sedat Peker'in bu bilginin sosyal medyada yayılmasının ardından adresinin değişip değişmediği şimdilik tam olarak bilinmiyor. Roda Beach Resort'un tanıtım filminde yer alan görüntüler ile Sedat Peker'in videolarındaki görüntünün birebir aynı olduğu sosyal medya kullanıcılarının dikkati ile tespit edildi. Sedat Peker'in videolarda kullandığı masayı çevreleyen bambu ağaçlar otelin tanıtım filminde de görülüyor.

4 YILDIZLI OTEL

Sedat Peker'in kaldığı iddia edilen Roda Beach Resort'un 4 yıldızlı bir otel olduğu öğrenildi. İnternet üzerinden rezervasyon yapılan sitelerde otelde bir gece konaklamanın bedelinin 919 TL ile 1.159 TL arasında değiştiği belirtildi. Ayrıca rezervasyon sitelerinde yer alan görüntülerde de Sedat Peker'in videosunda yer alan bambu ağaç dekorasyonları net şekilde görülüyor. Sosyal medya kullanıcıları bu detaydan yola çıkarak oteli tespit ettiklerini ifade ettiler.

PAZAR GÜNÜ YAYINLANACAK YENİ VİDEODA ORTAYA ÇIKACAK

Sedat Peker'in bu Pazar günü yeni bir video yayınlayacağı biliniyor. Yerinin tespit edilmesi üzerine otelden ayrılıp ayrılmadığı bu video ile netlik kazanacak. Otel görüntüsü videoda aynı şekilde yer alırsa Sedat Peker'in otelden ayrılmadığı anlaşılacak.