Şehircilik Bakanı Kurum Erken Seçim Var Mı, Yok Mu? Sorusunu Yanıtladı! Cumhurbaşkanlığı Seçim Tarihini Açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum siyasi gündemden bir türlü düşmeyen erken seçim konusuna değindi.
Şehircilik Bakanı Kurum Erken Seçim Var Mı, Yok Mu? Sorusunu Yanıtladı! Cumhurbaşkanlığı Seçim Tarihini Açıkladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum siyasi gündemden bir türlü düşmeyen erken seçim konusuna değindi. Erken seçim var mı, yok mu sorusunu yanıtlayan Bakan Kurum, Cumhurbaşkanlığı seçim tarihlerini açıkladı.

Siyaset gündeminde dönem dönem alevlenen erken seçim konusuna ilişkin yeni açıklama geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bilecik ziyaretleri kapsamında çeşitli görüşmeler gerçekleştirdi. Bu görüşmelerina rdından hem açıklamalarda bulunan Bakan Kurum hemde kendisine sorulan sorulara yanıt verdi.



ERKEN SEÇİM VAR MI YOK MU?



Gündeme ilişkin konuşmasının ardından kendisine sorulan sorulara yanıt veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bir basın mensubunun yönelttiği "Yakında seçim var mı?" soruya dair konuştu.



Bakan Kurum bu soruya ilişkin açıklamasında daha önceki dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamaları hatırlattı. Seçimlerin ne zaman yapılacağına ilişkin net tarih veren Bakan Murat Kurum konuşmasında şu ifadeleri kullandı.



"Seçim yok. Sayın Cumhurbaşkanımız açıkladı. Seçim tarihi 2023'te haziran diye kendilerini ifade ettiler. Dolayısıyla böyle bir gündem yok. Biz Çevre ve Şehircilik Bakanlığı olarak tüm arkadaşlarımızla birlikte buraya 300'ün üzerinde ziyaret yaptık. 81 ilimize defalarca gittik, şehirde vatandaşlarımızın sorunlu problemi neyse ona odaklandık ve işimizle meşgulüz. Vatandaşa hizmetle meşgulüz ve bu hizmetleri yapmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz"



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum soruya dair yapmış olduğu konuşmasının dışında ayrıca parti olarak vatandaşa hizmet dışında başka bir amaçlarının olmadığını ve farklı bir projelerinin olmadığını vurguladı.



Emlak365.com