Seksenler Dizisinin Elvan ve Şahin'i Ceyhun Fersoy İle Eşi Begüm Öner Ev Hallerini Paylaştı!

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Seksenler dizisinde rol alan Elvan (Begüm Öner) ve Şahin (Ceyhun Fersoy) dizi setinde başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı.
Seksenler Dizisinin Elvan ve Şahin'i Ceyhun Fersoy İle Eşi Begüm Öner Ev Hallerini Paylaştı!

Ekranların en sevilen dizileri arasında yer alan Seksenler dizisinde rol alan Elvan (Begüm Öner) ve Şahin (Ceyhun Fersoy) dizi setinde başlayan ilişkilerini evlilikle taçlandırmıştı. Mutlu evliliklerine devam eden çift korana virüs nedeni ile evde kal çağrılarına uyarken sık sık ev hallerini takipçileri ile paylaşıyor. Detaylar haberimizde...

Seksenler isimli dizi setinde rol arkadaşı olan ve rol gereği olan aşklarını gerçek hayata da taşıyan Şahin ve Elvan yani Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner paylaşımları ile beğeni toplamaya devam ediyor.



BİR EV TEMİZLİĞİNİN DAHA SONUNA GELDİK DEDİLER, EV ALETLERİNİ MÜZİK ALETLERİNE ÇEVİRDİLER!



Dizi setinde başlayan ilişkilerini evlilikle sonlandıran çift sık sık sosyal medya hesapları üzerinden ev hallerini paylaşıyor.



Sosyal medya da büyük bir takipçi kitlesine sahip olan çiftin paylaşımları da yoğun beğeni ve yorum alıyor. Bunlardan biride sevimli çiftin evlerinde yapmış oldukları temizlik görüntüleri oldu.



Seksenler Dizisinin Elvan ve Şahin'i Ceyhun Fersoy İle Eşi Begüm Öner Ev Hallerini Paylaştı!



Eşi ile beraber evlerini temizleyen Begüm Öner temizlik sonrası ev aletlerini kullanarak gerçekleştirdikleri müzik resitaline ilişkin videoyu sosyal medya hesabına yükledi.



Seksenler dizisinin Elvan'ı Begüm Öner "bir temizliğin daha sonuna geldik" iletisi ile paylaştığı videoda eşi ile beraeber çamaşır kurutma askısı, çöp kovası ve ütü masası gibi ev eşyalarını müzik aleti gibi kullandıkları eğlenceli anları takipçileri ile paylaştı.



Video kısa sürede 400 bin görüntülemeye yaklaşırken altına ise binlerce yorum ve beğeni de geldi. Çiftin komik ve samimi paylaşımları büyük beğeni toplarken sosyal medyada ki takipçi sayısını da arttırıyor.



Emlak365.com