Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı Aydınlatılıyor! Tutuklu Sayısı 5'e Yükseldi!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırı hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı.
Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı Aydınlatılıyor! Tutuklu Sayısı 5'e Yükseldi!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırı hakkında yeni bir gelişme daha yaşandı. Dün gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü daha tutuklandı. Saldırıya ilişkin tutuklu sayısı 5'e çıktı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada yeni tutuklamaların olduğu bildirildi. Buna göre olaya ilişkin 3 kişi daha tutuklandı.



SELÇUK ÖZDAĞ'A YAPILAN SALDIRI AYDINLATILIYOR!



Ankara'da evinin önünde saldırıya uğrayan Selçuk Özdağ meslesinin çözülmesi amacıyla çalışmalar yürütülüyor. Olayın akabinde gözaltına alınan iki şüpheli ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilmişler ve tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdi.



5 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI!



Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından dün yapılan açıklamada Selçuk Özdağ'a saldırıya ilişkin 5 kişinin daha gözaltına alındığı bildirilmişti. Gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildiler.



Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı şüphelilerin ifadesini aldıktan sonra 3'ünü tutuklama, 2'sini ise adli kontrol şartıyla serbest bırakma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti. Hakimlikçe sorgulanan şüpheliler için Cumhuriyet Savcısı'nın talebi uygun görülerek 3'ü tutuklandı, 2'si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



TUTUKLU SAYISI 5'E ÇIKTI!



Selçuk Özdağ'a saldırı nedeniyle yürütülen soruşturma kapsamında toplam 5 kişi tutuklandı. Soruşturma devam ederken hazırlanacak olan iddianame ile olayın ayrıntıları da ortaya çıkacak. Tutuklanan şahısların kimlik bilgilerine dair şu ana kadar herhangi bir bilgilendirme yapılmadı.



Emlak365.com