Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı Hakkında Flaş Gelişme! Ankara Emniyet Müdürlüğü Açıkladı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırıyla alakalı bir son dakika gelişmesi yaşandı.
Selçuk Özdağ'a Yapılan Saldırı Hakkında Flaş Gelişme! Ankara Emniyet Müdürlüğü Açıkladı!

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan silahlı ve sopalı saldırıyla alakalı bir son dakika gelişmesi yaşandı. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre Selçuk Özdağ'a yönelik saldırıya ilişkin 4 kişi daha gözaltına alındı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a yapılan saldırıyla alakalı olarak flaş bir gelişme yaşandı. Saldırıya katıldıkları gerekçesiyle 4 kişi daha gözaltına alındı.



4 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI



Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Bu açıklamaya göre Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'a saldırı olayında 4 kişi daha gözaltına alındı.



Selçuk Özdağ Ankara'da evinin önünde aracına binerken bir grup tarafından saldırıya uğramıştı. Ellerinde silah ve sopalar olduğu tespit edilen grup Selçuk Özdağ'a saldırınca gördükleri karşılık sonrasında olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaşmıştılar. Olayın görüntüleri de ortaya çıkarken Ankara Cumhuriyet Başsavcılık konuya dair soruşturma başlatmıştı.



Yürütülen soruşturma netincesinden ilk etapta 2 kişi gözaltına alınarak hukuk önüne çıkartıldılar. Bu iki kişi ifadelerinde suçlamaları kabul etmediklerini ve Selçuk Özdağ ile şoförünün kendilerine saldırdıklarını söylediler. Ancak olayın görüntüleri aksini ispat edince şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.



CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA SEVK EDİLECEKLER



Selçuk Özdağ'a saldırıya dair bugün 4 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemleri sona erince Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecekler. Burada şahısların tutuklanıp tutuklanmayacakları belli olacak.



Emlak365.com