Selçuk Özdağ'dan Devlet Bahçeli'ye Hodri Meydan: İspat Et Siyaseti Bırakacağım!

Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye meydan okudu.
Selçuk Özdağ'dan Devlet Bahçeli'ye Hodri Meydan: İspat Et Siyaseti Bırakacağım!

Saldırıya uğrayan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye meydan okudu. Selçuk Özdağ, Bahçeli'nin kendisi hakkında ortaya attığı iddiaları ispat etmesi durumunda siyaseti bırakıp Türkiye'yi terk edeceğini söyledi.

Selçuk Özdağ ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yaşanan gerilim devam ediyor. Selçuk Özdağ hakkında iddialarda bulunan Devlet Bahçeli'ye bir yanıt daha geldi.



Devlet bahçeli bu hafta partisinin TBMM grup toplantısının bir konuşma yapmış ve isim vermeden Selçuk Özdağ'a yapılan saldırının bilindik bir numara olduğunu ve olayın görüntülerinin Selçuk Özdağ tarafından çekildiğini iddia etmişti. Selçuk Özdağ ise Devlet Bahçeli'den bunu ispat etmesini istemişti.



OYUNLARI VARDI ELLERİNDE PATLADI!



Konuya dair yeni bir açıklama yapan Selçuk Özdağ, “Sayın Bahçeli bu ülkeye yıllarca devlet adamı olarak çeşitli makamlarda hizmet etmiş bir siyasetçidir. Kendisi iddiasının arkasında durmalı ve bunu ispat etmelidir. Devlet adamına yakışan tavır budur. Biz evimize kamera koymuş muyuz bunu ispat etsin. Kamera koymuş olsak evimizin önündeki saldırıda saldırganların sırtı mı çekilir yoksa yüzü mü? Karşı aprtmandan çekilen bir görüntü o. Tabiki kimyaları bozuldu, bir oyunları vardı ellerinde patladı.” dedi.



BAHÇELİ İSPAT ETSİN SİYASETİ BIRAKIP TÜRKİYE'Yİ TERK EDECEĞİM!



Devlet Bahçeli'ye bir teklifte bulunmak istediğini söyleyen Selçuk Özdağ, “Sayın Bahçeli'ye benim açık bir teklifim var. Sayın Bahçeli mademki kamerayı ben koydum, mademki saldırıyı ben tertip ettim, mademki 17 dikişi ben attırdım, mademki iki dakika ile ölümden döndüm, mademki kolum parmaklarım kırıldım o zaman bunu ispat edin. Hükümetin ortağısınız, devletin tüm birimleri size bu konuda gereken yardımı gösterir. İçişleri Bakanlığı sizde, Adalet Bakanlığı sizde ve gerekirse diğer kurumlar da elinizin altın. Bu iddianızı ispat edin, benim numarama yaptığımı delilleriyle kanıtlayın ben o an tüm siyasi hayatıma son vereceğim. Çıkıp bütün Türkiye'den özür dileyeceğim hatta Türkiye'yi terk edeceğim. Peki ispat edemezseniz siz siyaseti bırakacak mısınız?” ifadelerini kullandı.



Selçuk Özdağ'ın bu açıklamasının ardından gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi. Devlet Bahçeli'nin Selçuk Özdağ'ın meydan okumasına ne yanıt vereceği merak konusu oldu.



Emlak365.com