Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan Türk Lirasını Koruma Kanunu İçin Destek Verdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Türk Lirasını koruma kanunu kapsamında başlatılan dövizle sözleşme yasağı için destek açıklamasında bulundu.
Serdar Ortaç'ın Eşi Chloe Loughnan Türk Lirasını Koruma Kanunu İçin Destek Verdi

Serdar Ortaç'ın eşi Chloe Loughnan Türk Lirasını koruma kanunu kapsamında başlatılan dövizle sözleşme yasağı için destek açıklamasında bulundu....

Chloe Loughnan eşinin Türk olması nedeni ile alınan kararı desteklediğini ve bu nedenle bundan sonra yapacağı tüm iş sözleşmelerinde Euro yerine Türk Lirası kullanacağını açıkladı.



İrlanda asıllı Chloe Loughnan Serdar Ortaç'la evlenerek "Bir Türk eşiyim ve bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum" diyerek bundan sonra yapacağı tüm sözleşmelerde dolar ve euro yerine Türk Lirası kullanacağını söyledi.



Loughnan "Eşim Türk ve Yatırımlarımı Türkiye'de Yapıyorum"



Bir moda çekimi için İtalya'da bulunan İrlana asıllı güzel yıldız açıklamasında "Bundan böyle tüm anlaşmalarımı Dolar ve Euro değil, Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bir Türk'ün eşiyim. Bu ülkenin nimetlerinden faydalanıyorum.Yatırımlarımı da bu topraklara yapıyorum" dedi.



Hatırlanacağı üzere Serdar Ortaç ile Chloe Loughnan 2013 senesinde evlenmişti. Magazin basınında sık sık ayrıcalıkları iddiası ile gündem olan çift aradan geçen 5 sene süresi boyunca evliliklerini istikrarla devam ettirmeyi başardı.



Haber Kaynağı: emlak365.com



NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…"