Şeyma Subaşı'na Milyarder Sevgilisinden Miami'de Hediye Süper Lüks Villa!

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı yeni bir jest haberi ile magazin basınına manşet oldu. Yılın büyük bir bölümünü Miami'de geçiren Şubaşı'na sevgilisi bu sefer rahat etsin diye 3.5 milyon dolar ödeyerek süper lüks bir ev satın aldı.
Şeyma Subaşı'na Milyarder Sevgilisinden Miami'de Hediye Süper Lüks Villa!

Şeyma Subaşı, Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile yaşadığı ilişki ile gündemi sallamaya devam ediyor. Daha önce özel jet bulamadığı için Şeyma Subaşı ve kızı Melisa Ilıcalı için bir uçağın tüm biletlerini alarak özel uçuş yapmalarını sağlayan Mısırlı iş adamı bu seferde sevgilisine rahat tatil yapması için özel ev satın aldı.

ŞEYMA SUBAŞI'NA YENİ HEDİYE! MİAMİ'DE 30 MİLYON LİRAYA EV ALDI!

Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi sevgilisinin rahatı için hiçbir harcamadan kaçınmazken özel uçak jestinden sonra şimdi de sevgilisinin rahat tatil yapabilmesi için Miami'den ev satın aldı. İddialara göre Mısırlı milyarder sevgilisinin sık sık tatil için gittiği Miami'de kendi evinde kalarak daha rahat bir tatil yapmasını sağlamak için Miami'nin en pahalı bölgelerinden birinde ev aldı.

2 katlı süper lüks villa için kesenin ağzını açan Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi tarafından eve 3.5 milyon dolar para ödendiği belirtilirken ultra lüks villanın 4 bin metrekare büyüklüğe sahip olduğu belirtiliyor. 2 katlı süper lüks villa Miami'nin en çok tercih edilen gözde tatil beldeleri arasında yer alan Belle Meade Bulvarı’nda yer alırken Subaşı'nın evi kendi zevkine göre dekore etmeye başladığı belirtiliyor.

Hatırlanacağı üzere Şeyma Subası son olarak Mısırlı sevgilisi ile Bali'ye tatile gitmiş, dönüşte özel jet bulamayan çift için Mısırlı iş adamının tarifeli bir uçaktaki tüm biletleri satın alarak özel uçuş gerçekleştirdiğ Subaşı tarafından instagram hesabından paylaşılmış, yapılan paylaşım kısa sürede ülke gündemini sarsarak çok konuşulanlar arasına girmişti.