Sezen Aksu'nun Pars Tan'ın Anısına Yaptığı Jest Karşısında Ebru Şallı Gözyaşlarını Tutamadı!

Geçtiğimiz aylarda Ebru Şall'ının Harun Tan ile olan evliliğinden olan oğlu Pars Tan'ın amansız hastalığa yenik düşmüştü.
Sezen Aksu'nun Pars Tan'ın Anısına Yaptığı Jest Karşısında Ebru Şallı Gözyaşlarını Tutamadı!

Geçtiğimiz aylarda Ebru Şall'ının Harun Tan ile olan evliliğinden olan oğlu Pars Tan'ın amansız hastalığa yenik düşmüştü. Çok büyük bir üzüntü yaşayan Ebru Şallı'ya hem Pars'ın hastalığı sırasında hem de vefatının ardından en büyük desteği ünlü sanatçı Sezen Aksu verdi. Sezen Aksu'nun Pars için yaptığı son jest Ebru Şallı'yı gözyaşlarına boğdu.

Türkiye geçtiğimiz aylarda Ebru Şallı'nın amansız hastalığa yakalanan ve uzun bir tedavi sürecinin ardından yaşama tutunamayan Pars'ın vefatı ile büyük bir üzüntü yaşadı. Oğlunu kaybeden Ebru Şallı ise yaşadığı üzüntü tarif edilemez boyutta oldu.



SEZEN AKSU YALNIZ BIRAKMADI!



Ebru Şallı'nın oğlu Pars'ın hastalığı sırasında en büyük destek ünlü şarkıcı Sezen Aksu'dan gelmişti. Tedavi sırasında sürekli destek olan ve Pars ile her gün görüntülü olarak telefonla görüşen Sezen Aksu minik çocuğu ölümünün ardından da unutmadı.



SEZEN AKSU'DAN PARS TAN İÇİN EBRU ŞALLI'YA JEST



Pars Tan'ın cenazesi gözyaşları içerisinde Kilyos Mezarlığı'na defnedilmişti. Cenazeden sonra Ebru Şallı'yı bir an olsun yalnız bırakmayan Sezen Aksu Pars'ın mezarının yanına iki kedi yuvası yaptırdı. Pars'ın kedileri çok sevdiğini bildiği için böyle bir şey yaptığını söyleyen Sezen Aksu kedi yuvalarına her gün mama bırakılması için de bir kişiyi görevlendirdi.



Sezen Aksu'nun Pars Tan'ın Anısına Yaptığı Jest Karşısında Ebru Şallı Gözyaşlarını Tutamadı!



GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR



Sezen Aksu'nun jestini oğlunun mezarını ziyareti sırasında gören Ebru Şallı ise gözyaşlarını tutamadı. Hemen Sezen Aksu'yu telefonla arayan Ebru Şallı teşekkür ederken ikilinin karşılıklı olarak ağlaştıkları bildirildi.



Emlak365.com