Show TV Kuaförüm Sensin Programı Neden Yok? Kuaförüm Sensin Bitti Mi?

Show TV'nin gündüz kuşağının iddialı yapımlarından olan Kuaförüm Sensin programının yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.
Show TV Kuaförüm Sensin Programı Neden Yok? Kuaförüm Sensin Bitti Mi?

Show TV'nin gündüz kuşağının iddialı yapımlarından olan Kuaförüm Sensin programının yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta aksamadan yayınlanan program dün yayın akışında yer almadı. Bugün ise çok sayıda vatandaş Kuaförüm Sensin programının yayınlanıp yayınlanmayacağını merak etmeye başladılar. Kuaförüm Sensin programı neden yok? Kuaförüm Sensin programı yayından mı kaldırıldı?

Show TV'de gündüz kuşağında yayınlanan ve oldukça beğeni toplayan yarışma programı Kuaförüm Sensin ile alakalı olarak son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Hafta içi her gün 12:30'da yayına başlayan Kuaförüm Sensin dün yayınlanmadı. Bu gelişme üzerine gözler bugüne çevrildi. Kuaförüm Sensin programı bugün yayınlanacak mı?



KUAFÖRÜM SENSİN NEDEN YOK?



Kuaförüm Sensin programı ile alakalı olarak çok sayıda vatandaş internet üzerinden “Kuaförüm sensin neden yok” ve “Kuaförüm Sensin bitti mi?” şeklinde arama yapıyorlar. Fatih ürek ve Işıl Reçber gibi isimlerin de yer aldığı Kuaförüm Sensin hakkında vatandaşlar bilgi edinmek istiyorlar.



KUAFÖRÜM SENSİN PROGRAMI SONA MI ERDİ?



Vatandaşların merak ettiği haber sonunda belli oldu. Show TV'nin Habertürk'e yaptığı açıklamaya göre hafta içi her gün 12:30'da yayınlanan Kuaförüm Sensin programı sonlandırıldı. Artık Show TV Kuaförüm Sensin programını yayınlamayacak. Ayırca yarışmacılar içerisinde bulunan Serap Varol da bu bilgiyi doğrulayarak Kuaförüm Sensin programının sona erdiğini duyurdu.



SHOW TV'DEN KUAFÖRÜM SENSİN KARARI!



Yeni seozna büğyük bir hızlı giriş yapan ve yarışmanın jüri üyelerine Bülent Ersoy gibi dev bir ismi katan Kuaförüm Sensin bekleneni veremeyince önce Bülent Ersoy ile yollar ayrıldı. Ardından ise Show TV Kuaförüm Sensin programının fişini çekerek sonlandırdı.



Emlak365.com