Sibel Can Evinin Kapılarını Açtı! 9 Odalı Beykoz Konakları Evi Görenleri Hayran Bıraktı

Şarkılar Seni Söyler programı ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan Sibel Can son zamanlarda Beykoz'da oturduğu muhteşem evi ile gündemde. Evinde kendine özel bir kuaför salonu dahi olan Sibel Can evinin kapılarını açtı, muhteşem evi görenleri kendilerine hayran bıraktı! Sibel Can nerede oturuyor, Beykoz Konakları evi kaç oda, salon, özellikleri neler?
Sibel Can Evinin Kapılarını Açtı! 9 Odalı Beykoz Konakları Evi Görenleri Hayran Bıraktı

Hakan Altun ile beraber sunduğu Şarkılar Seni Söyler isimli programla ekranlara muhteşem bir dönüş yapan Sibel Can son dönemde lüks evi ile magazin basınına haber olmaya devam ediyor. Sibel Can Beykoz Konakları villarında yer alan evi ile görenleri kendisine hayran bıraktı.

Son derece geniş bir bahçe içerisinde yer alan lüks villada özel havuzda bulunurken 9 odalı evde ünlü yıldızın kendine ait bir kuaför salonu bulunması ve sahne çalışmaları için kendisine özel stüdyo yaptırması da yankı uyandırdı.

SİBEL CAN ŞU AN NEREDE OTURUYOR, YENİ EVİ NEREDE?

Ünlü yıldız Sibel Can yapmış olduğu gayrimenkul yatırımları ile adından söz ettirmeye devam ederken son alarak satın aldığı lüks villa ile gündeme gelmişti. Ailesi ile oturmak için satın aldığı villa büyük yankı uyandıran güzel yıldız ünlülerin vazgeçilmez adresi olan Beykoz Çubuklu Vadi Evleri projesinden ev satın aldı.

Sibel Can'ın yeni evi magazin basınında büyük yankı uyandırırken yeni evde müzik kayıt salonu, 9 oda, 7 banyo ve kişiye özel kuaför salonu gibi çok sayıda üst düzey özellik bulunan evde adeta yok yok.

Son derece geniş bir bahçe üzerine kurulu bunulan evde pek çok üst düzey özellik bulunuyor.

Yatak odasını tamamen kendi zevkine göre döşeyen ünlü yıldızın arka bahçesinde de küçük bir verandası yer alıyor.

9 odalı evin salonu son derece geniş ve ferah tutulurken odanın dekorasyonunda Sibel Can açık renkler ile döşenmiş durumda.

Evin oturma odası bölümünde de açık renkleri tercih eden ünlü ismin evinde kendisine özel yaptırmış olduğu bir kuaför salonu da bulunuyor.