Sıla İle Evlenen Hazer Armani 45 Bin Liralık Kirasını Ödeyemediği İçin Restoranını Mı Kapattı?

Corana virüs salgını sonrasında hükümet tarafından verilen karar kapsamında restoranlar kapatılmıştı.
Sıla İle Evlenen Hazer Armani 45 Bin Liralık Kirasını Ödeyemediği İçin Restoranını Mı Kapattı?

Corana virüs salgını sonrasında hükümet tarafından verilen karar kapsamında restoranlar kapatılmıştı. Eski Master Cheff jüri üyesi olan ünlü şef Hazer Armani'de restoran yasağına takıldı. Restoranını geçici olarak kapatan ünlü şef eşi Sıla Gençoğlu ile beraber evinde izole bir yaşam ile evde kal çağrısına uyuyor.

Özel bir televizyon kanalında yayımlanan Master Cheff isimli yarışma programında jüri olması ile adını tüm Türkiye'ye duyuran Hazer Armani lüks restoranı ile bir kere daha gündeme geldi.



HAZER ARMANİ RESTORANINI KAPATTI MI?



Ünlü şarkıcı Sıla ile evlenen Hazer Armani'nin uzun süredir işlerinin bozuk olduğu iddiaları gündeme geliyordu.



Hazer Armani hatırlanacağı üzere Bebek'te son derece lüks bir restoran açmıştı. Armani'nin restoranı için 1 milyon liralık yatırım yaptığı ve aylık 45 bin lira kira ödediği konuşuluyordu.



Konu hakkında gündeme gelen son iddia ise ünlü şefin aylık 45 bin lira olan kirayı ödemekte zorlandığı ve bu nedenle dükkanını kapattığı yönünde olmuştu.



İddialar üzerine sessizliğini bozan Hazer Armani koranavirüs nedeni ile İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge kapsamında diğer tüm mekanlarda olduğu gibi mecburen kapatıldığını açıkladı.



Ünlü şef yapmış olduğu açıklamasında “Asıl kapatmasaydım da haber yapsaydınız. ‘Şu kadar para harcadı (1 milyon TL), kepenkleri kapatmışlar’ diye yazmışlar. Böyle haberlere gülüp geçiyoruz” derken dükkanında paket servis yaparak çalışanlarının sağlıklarını riske atmak istemediği için kapatma kararı aldığıını dile getirdi.



Emlak365.com