Sınav sonrası canınızı hiçbir şey sıkamayacak! KPSS'den çıkınca ne yapılır? Kafa dağıtma tüyoları...

Milyonlarca adayın katılım sağladığı 2022 KPSS bugün itibari ile gerçekleşti. Adaylar sınav çıkışında bunalmışlık hissinin atabilmek adına kafa dağıtma tüyolarını araştırmaya başladı. KPSS çıkışında ne yapılır? sınav çıkışı kafa nasıl dağıtılır? kafa dağıtma tüyoları...
Sınav sonrası canınızı hiçbir şey sıkamayacak! KPSS'den çıkınca ne yapılır? Kafa dağıtma tüyoları...

31 Ağustos'ta KPSS sınav sorularının çalındığı iddiaları gündeme gelmiş ve bu iddiaların ardından sınav iptal edilerek ikinci bir tarihe ertelenmişti. Sınavın ertelenmesinin ardından milyonlarca aday yeni bir stres ve heyecanın içerisine girmişti. Adayların sınav heyecanı ve stresleri yıpranmalarına neden olurken bugün ikincisi  gerçekleşen sınavın ardından derin bir 'oh' çekildi. Adaylar sınav çıkışı kafa dağıtma tüyolarını araştırmaya başladı. KPSS çıkışında ne yapılır? sınav çıkışı kafa nasıl dağıtılır? kafa dağıtma tüyoları...

Milyonlarca adayın katılım sağladığı 2022 KPSS büyük bir stresi sona erdirdi. Sınavdan çıkan adaylar hem sınavın hem de sınavın getirmiş olduğu gerginliğin altında kalırken kafa dağıtma tüyolarını araştırmaya başladı. Sınav sonrası soruları konuşmayı tercih etmeyen kişiler bu gergin geçen uzun süreci rahatlatmak adına kafa dağıtmak istedi. Peki sınav gerginliği nasıl yok edilir? sınav sonrası neler yapılır?

KPSS çıkışında ne yapılır?

2022 KPSS'nin bitmesiyle birlikte milyonlarda sınav adayı çıkışta neler yapabileceğini araştırmaya başladı. Sınav adaylarının gerginliği üzerinden atmak ve sınav stresini atlatmak istemesi gözleri arama motorlarına çevirdi. Milyonlarca kişi arama motorunda 'sınav stresi nasıl yok edilir?' sorusunu aratırken bizler de bu gerginliği yok edecek tüyoları sizlerle paylaşmak istedik. 

Sınav sonrası canınızı hiçbir şey sıkamayacak! KPSS'den çıkınca ne yapılır? Kafa dağıtma tüyoları...

KPSS gerginliğinin bu sene de sona ermesinin ardından milyonlarca aday silkinerek bu gerginliği atlatmak ve stresi en aza indirmek istedi. Sınav sonrası sadece sorulardan bahsetmek istemeyen, bu gerginliği biraz da olsa en aşağı çekmek isteyen kişiler kafalarının rahatlaması adına araştırmalar yapmaya başladı. 

Sınav Stresi Nasıl Yok Edilir?

2022 KPSS nedeniyle strese girmiş, bunalmış ve gergin hisseden adaylar buraya! Sınav sonrasında stresi en aza indirmek için yapmanız gerekenleri söylüyoruz;

-Sınav çıkışı soruları konuşmaktan kaçının. Soruları konuşmak 'acaba yanlış mı yaptım?' gerginliğinin artmasına neden olacaktır!

-İmkanınız varsa yeşil ve toprakla iç içe olabileceğiniz bir alana giderek doğayla içli dışlı olmayı deneyin!

-Bulunduğunuz şehirde deniz varsa biraz müzik ve biraz deniz havası sizlere çok iyi gelebilir.

-Sosyal medya platformlarından kesinlikle uzak durun. Sınavın ilk günü sınav sorularının tartışıldığı bir mecra kafanızın daha da bulanmasına neden olabilir.