Sol Yanım Dizisi Çarşamba Günü Final Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor!

Son yayın günleri içinde son 3 bölümü çok düşük reytingler alan dizi, bu sezon içinde ekranlara veda ediyor.
Sol Yanım Dizisi Çarşamba Günü Final Bölümüyle Ekranlara Veda Ediyor!

Son yayın günleri içinde son 3 bölümü çok düşük reytingler alan dizi, bu sezon içinde ekranlara veda ediyor. Sol Yanım bu haftaki bölümü ile final yaparak yayından kalkacak. Herkes ise nasıl bir final yapılacağını merak ediyor.

Sol Yanım Final Bölümde Olacaklar!

Özge Yağız, Tolga Mendi ve Cemre Baysel’in başrolleri paylaştığı gençlik dizisinde finalde yaşanacak gelişmelerin bir kısmı ise açıklandı. Selim ve Serra’nın ilişkisi ilerleyen zaman içinde gittikçe ciddiye biniyor. Yeni bir safa açmaya karar verirler. Biricik ve Burak ise sürpriz biçimde bu bölümde yakınlaşıyorlar. Kaza konusunda şüpheleri yükselen Burak, kendisine kaza yaptıran kişiyi bulmak için olayın peşine düşüyor. Bunun için Selim’i sorguya çekiyor.

İhsan ise oynadığı tüm oyunların ardından Asena’ya kapılarını katacak. Tüm gelişmeler üzerine Asena daha da sinirlenip, hırslanarak Nilgün’e gidiyor. İhsan ile olan evliliklerinin son bulmasında sorumluyu Nilgün olarak gören Asena, Nilgün’e suçlamalarını yöneltir.

Nilgün ve İhsan arasındaki aşk ise yeniden alevleniyor. Final olarak ekranlara gelecek yeni bölümde, her şey yoluna girerken, Erkan’ın dönüşü ile olayların akışında değişiklik olacak. Onur bir kızı olduğunu öğrenirken, Nil ile mutlu giden evlilikleri büyük bir sınav içine girer.

Bu Sezon Yayından Kakan Dizler

Sol Yanım dizisi final bölümü hakkında verilen detaylar, dizinin akıllarda yer alan sorulara cevap verecek bir son ile ekranlara geleceğini ortaya koyuyor. Sol Yanım final bölümü ile Çarşamba günü saat 20:00’da STAR TV’de ekranlara gelecek. Kanalın bu sezon içinde final yaptığı proje sayısı ise arttı.

Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil ardından şimdi de Sol Yanım erken final ile ekranlara veda ediyor. Dizinin bir süre boyunca reyting açısından iyi performanslı bir ivmeyi yakalaması beklenmişti. Ancak dizi son 3 bölümü ile de istenilen ilgiyi göremedi. Oyunculukları ve konusu açısından eleştirmenlerin hedefi olmayan dizi, geniş bir kitle tarafından yüksek beğeni almamasına bağlı olarak Çarşamba final bölümü ile yayından kalkacak.