SON DAKİKA: 18 Haziran Tarihli Atama Kararnamesi Yayımlandı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imza ile 18 Haziran 2022 Tarihli ve 31870 Sayılı Resmî Gazete'de yeni atama kararları yayımlandı. Tapu ve Kadastro Genel Müdür yardımcısı kim oldu?
SON DAKİKA: 18 Haziran Tarihli Atama Kararnamesi Yayımlandı!

18 Haziran 2022 Tarihli ve 31870 Sayılı Resmî Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar (Karar: 2022/304, 305) kapsamında önemli kadrolara atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan imza ile Tapu ve Kadastro Genel Müdür Yardımcısı, V. Bölge Müdürü ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atamalar yapıldı.

Özellikle Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı için yapılan atama uzun süredir beklenen ve merak edilen bir karar olduğu için yankı uyandırdı. 18 Haziran 2022 tarihli Atama Kararnamesi ile atanan yeni isimler kimler?

TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ GENEL MÜDÜR YARDIMCISI KİM OLDU?

Genel Müdür Yardımcılığına, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tamer İNAN,

- V. Bölge Müdürlüğüne Ömer AY, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

SON DAKİKA: 18 Haziran Tarihli Atama Kararnamesi Yayımlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet KALYON atanmıştır.

SON DAKİKA: 18 Haziran Tarihli Atama Kararnamesi Yayımlandı!

Söz konusu kararlar bugün itibari ile yürürlüğe girerken görev yetkisi verilen isimlerin atamaları yapılmış oldu. Atama kararnamesi Kabine Değişikliği iddiaları nedeni ile bekleniyordu. Söz konusu iddialarda yer aldığı üzere seçim kabinesi değişikliğine gidilmezken, sadece bürokrat atamaları yapılmış oldu. Karar 18 Haziran tarihli Resmi Gazete ile yayımlanarak yürürlüğe girmiş oldu.