SON DAKİKA: 65 Yaş Üstü Kısıtlama Gelen İller Arttı! 14 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlaması Kararı Açıklandı

Korana virüs vaka sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken yaşanan tehlikeli yükseliş nedeni ile çok sayıda yeni yasak kararı açıklandı.
SON DAKİKA: 65 Yaş Üstü Kısıtlama Gelen İller Arttı! 14 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlaması Kararı Açıklandı

Korana virüs vaka sayısı büyük bir hızla artmaya devam ederken yaşanan tehlikeli yükseliş nedeni ile çok sayıda yeni yasak kararı açıklandı. Özellikle de virüsün risk grubu içerisinde yer alan 65 yaş üstü vatandaşlarımız için Valilikler ve İl Hıfzıssıhha Kurulları tarafından alınan kararlar ile tam 14 ilde sokağa çıkma yasağı uygulaması başladı. İşte 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı gelen iller, yasak saatleri ve getirilen yeni kısıtlamalar!

Yeni normale geçiş dönemi ile beraber artan korana virüs vaka sayısı büyük artış gösterirken ne yazık ki zorunlu kısıtlamalar yeniden hayata geçirilmeye başlandı.



Vaka sayısının düşmesi ile yasaklarda başlatılan gevşetilme, vaka sayısının yeniden artması ile beraber tersine döndü ve yeni yasak kararları peş peşe açıklandı. Özellikle de 65 yaş üstü için pek çok yasak kararı çıktı.



65 YAŞ ÜSTÜNE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI GELEN İLLER!



MANİSA KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI MANİSA VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



Vaka sayısının hızla arttığı şehirlerimiz arasında yer alan Manisa'da 65 yaş üstü için yeni tedbir kararları açıklandı. Manisa Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararları kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların ilçe pazarlarına 17:30'dan sonra girmeleri ve 17:00 - 20:00 arası toplu ulaşımı kullanmaları yasaklandı. Yine 65 yaş üzeri kişiler birinci derece akrabaları dışında düğün, nişan, sünnet gibi davetlere de katılamayacak.



SİVAS KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI SİVAS VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



Sivas'ta sokağa çıkma yasağı uygulaması başlatılan şehirler arasında yer aldı. Sivas Valiliği İl Hıfzısıhha Kurulu tarafında yapılan görüşmeler sonrasında korana virüs vaka sayısında yaşanan artış nedeni ile Sivas'ta yaşayan 65 yaş üstü kişilerin 10:00 - 17:00 saatleri arasında sokağa çıkabileceği, bu saatlerin dışında ise sokağa çıkma yasağı uygulanacağı duyuruldu.



SON DAKİKA: 65 Yaş Üstü Kısıtlama Gelen İller Arttı! 14 İlde Sokağa Çıkma Yasağı Kısıtlaması Kararı Açıklandı



KIRIKKALE KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI KIRIKKALE VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



Covid 19 tanısı konulan kişilerin sayılarının son dönemde büyük bir hızla artması nedeni ile Kırıkkale Valiliği de İl Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar kapsamında 65 yaş üstü vatandaşların 10:00 - 18:00 saatleri sonrasında sokağa çıkmalarının yasaklandığını ilan etti.



BURSA KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI BURSA VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



Bursa Valiliği tarafından açıklanan kararlar kapsamında 08:00-10:00 ve 16:30-19:30 arasında 65 yaş ve üstü vatandaşların sokağa çıkmaları yasaklanırken bu kişilerin birinci dereceden yakın akrabalar hariç düğün, nişan, nikah, sünnet, mevlid vb. etkinliklere katılması da resmen yasaklanmış oldu.



AKSARAY KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI AKSARAY VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



Son dönemde düğün, nişan gibi organizasyonlarda korana virüs vaka yayılma hızının artması üzerine Aksaray Valiliği korana virüse karşı koruma sağlanması amacı ile 65 yaş üstü kişilerin bu tip organizasyonlara katılmalarını resmi karar ile yasakladı.



ŞANLIURFA KORANA VİRÜS 65 YAŞ YASAĞI URFA VALİLİĞİ İL HIFZISIHHA KURULU KARARLARI!



65 yaş üstü vaka sayısının arttığı bir diğer ilimiz olan Şanlıurfa'da 65 yaş ve üstü kişilere 06.00 ile 10.00 arası ve öğleden sonra saat 16.00 ile 18.00 arasında sokağa çıkma kısıtlaması kararı açıklandı. Yine bu kişilerin düğün, nişan, sünnet, mevlit gibi yemekli törenlere katılımları da yasaklandı.



Yalova'da 65 yaş üstü kişilere 09:00 - 21:00 saatleri arasında sokağa çıkma yasağı gelirken Siirt'te ise 17:00 - 24:00 saatleri arasında yasak uygulanmasına karar verildi. Batman ve Kahramanmaraş'ta ise 10:00-17:00 saatleri dışında 65 yaş üstü kişilere sokağa çıkma yasağı geldi.



Bu illerimize ek olarak Kayseri, Van ve Gaziantep'te pazar yeri, düğün, nişan gibi törenler ve toplu ulaşım araçları için kısıtlamalar getirildi.



Emlak365.com