Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Muğla Datça Depremle Sallandı!

Türkiye peş peşe deprem haberleri ile sarsılmaya devam ederken Muğla Datça yeni güne depremle uyandı. Sabah saatlerinde meydana gelen deprem ile büyük panik yaşanırken sosyal medyada yapılan paylaşımlarda yaşanan korku dalgası öne çıktı. Muğla'da deprem mi oldu, son dakika deprem haberleri, Muğla depreminin şiddeti kaç, nerede deprem oldu, depremin merkez üssü neresi?
Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Muğla Datça Depremle Sallandı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de yeni deprem haberleri gelmeye devam ederken AFAD tarafından açıklanan son deprem haberi ise Muğla'da yaşandı.

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) resmi hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile Muğla iline bağlı olan Datça ilçesinde deprem yaşandığı açıklandı.

SON DAKİKA: MUĞLA'DA DEPREM Mİ OLDU, DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ NERESİ, DEPREMİN ŞİDDETİ KAÇ?

AFAD resmi hesabı üzerinden yapılan ilk açıklama ile "#DEPREM: Ege Denizi'nde Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında saat 08.09'da 4,4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz." ifadelerine yer verilerek deprem yaşandığı duyuruldu.

Depremin merkez üssü Ege Denizi Muğla ilinin Datça ilçesi açıkları olarak ilan edilirken Depremin şiddeti ise 4.4 olarak duyuruldu. Yapılan ikinci duyuruda ise "Geçmiş olsun Muğla. Datça açıklarında meydana gelen #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir ihbarın bulunmadığı bilgisi alınmıştır" ifadelerine yer verilerek olumsuz bir durum ile karşılaşılmadığı bilgisine yer verildi.

Son Dakika AFAD Deprem Haberi: Muğla Datça Depremle Sallandı!

Yaşanan depremin şiddeti ile yataklarından kalkan Datçalılar yaşadıkları deprem ile ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaparken deprem kısa sürede çok konuşulanlar arasına girdi. Depremin ardından olumsuz bir ihbar alınmazken, depremin Muğla genelinde de hissedildiği belirtiliyor. Daha önce de yaşanan depremler nedeni ile kısa süreli panik yaşanırken pandemi nedeni ile insanlara evlerinde kalmaları ve dışarı çıkmamaları yönünde çağrı yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklamalarda da olumsuz bir durum yaşanmadığı bilgisine yer verildi.